WS.Malware.2 Virüsü

PreDatorS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi, WS.Malware.2 denen bir virüs bulaştı, böyle bir program gibi insall yazıyordu onun virüs olduğunu biliyordum iptal edince yine bişeyler falan yüklemeye çalışıyodu komut istemi falan açılıyodu fan hızında değişmeler vardı. Bilgisayarın sıcaklığı artmıştı reklam yazılımları çoğalmıştı nerden geldi nerden bulaştı bilmiyorum ama Windows Defender saolsun öylece izledi güncelleştirmeleri en sonda ama trojandan başka bir virüs tespit ettiğini görmedim. Norton 360 ve kasperkye tarattığımda WS.Malware.2 virüsü vardı temizlendi ama bir sorunum vardı. İntel Core İ5-4210m 2.60 GHz (3.20 ye kadar) işlemcim var görev yöneticisinde aynı Ghz de çalışıyor tabi bu olay virüs bulaştıktan sonra oldu. Bulaşmadan önce diğer güç seçeneklerinde yüksek performans ayarında 3.12 ghz, güç tasarrufunda 0.75-1.00 ghz, dengelide ihtiyacı kadar çalışıyodu. Virüs olayından sonra ne yaparsam yapayım 2.59 GHz'den ne aşağı ne yukarı iniyor. cpu z programında da sabit hiç değişme kıpırdama hiç tepki yok.

Sistem geri yükleme çözüm olur dedim olmadı, sizce driverleri silip tekrar kursam veya hiç uğraşmadan forumdaki windows 8.1 kurulum videolarına mı baksam siz neyi önerirdiniz?

Eğer windows 8.1 temiz kurulum yap diyorsanız lütfen bildiğiniz güvendiğiniz bir windows 8.1 indirme sitesi paylaşın çünkü bazı siteler windows 8.1 orjinal paylaşmıyolar genelde modifiyeli paylaşıyolar. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…