WS ve !knife plugini ban sebebi mi?

arda662

Kilopat
Makaleler
6
Yer
Mersin
Merhabalar, kendi bilgisayarımda sunucu kuruyorum. Neredeyse tüm sunucularda olan! WS ve! Knife pluginlerini indirecektim ama şöyle bir sorun var ki bir sitede! WS gibi komutların token alınan sunucular için VAC ban cezası olduğu yazıyordu. Sitedeki bilgi 2016 için hazırlanmış. Forumu da araştırdım biraz güncel bir bilgi bulamadım. Bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ban sebebi olacağını zannetmiyorum çünkü birçok serverda bu plugin var ve VAC ban yiyen birisini ne gördüm ne de duydum

Kendi sunucunuzda kullandınız mı? Yani VAC yemeyelim şimdi korkmuyor da değilim.
Büyük ihtimalle yemezsiniz, ve evet kullanmışlığım var 1 aylığına server kiralayıp !ws !knife !glove pluginleri ban yemenize sebep olmuyor, ama Valve bu pluginlerin kullanmasını istemiyor .

Büyük ihtimalle yemezsiniz, ve evet kullanmışlığım var 1 aylığına server kiralayıp !ws !knife !glove pluginleri ban yemenize sebep olmuyor, ama Valve bu pluginlerin kullanmasını istemiyor .
Teşekkürler cevabınız için, eğer bir sıkıntı olursa buraya yazarım en azından başkaları sorun yaşamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…