A ayktgnhn Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #1 Selam, Bilgisayara yanlışlıkla iki tane Ubuntu yüklemişim bunlardan birtanesini kaldırmak istiyorum. Bilgilendirir misiniz? İyi sosyaller.
Selam, Bilgisayara yanlışlıkla iki tane Ubuntu yüklemişim bunlardan birtanesini kaldırmak istiyorum. Bilgilendirir misiniz? İyi sosyaller.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.092 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #2 ayktgnhn dedi: Selam, Bilgisayara yanlışlıkla iki tane Ubuntu yüklemişim bunlardan birtanesini kaldırmak istiyorum. Bilgilendirir misiniz? İyi Sosyaller. Eki Görüntüle 1953072 Genişletmek için tıkla... Windows tuşuna basıp Ubuntu yaz. Direkt çıkması gerek. Sağ tıkla kaldır.
ayktgnhn dedi: Selam, Bilgisayara yanlışlıkla iki tane Ubuntu yüklemişim bunlardan birtanesini kaldırmak istiyorum. Bilgilendirir misiniz? İyi Sosyaller. Eki Görüntüle 1953072 Genişletmek için tıkla... Windows tuşuna basıp Ubuntu yaz. Direkt çıkması gerek. Sağ tıkla kaldır.
A ayktgnhn Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #3 Rona dedi: Windows tuşuna basıp Ubuntu yaz. Direkt çıkması gerek. Sağ tıkla kaldır. Genişletmek için tıkla... Onu yapınca direk linux kısmı gidiyor ubuntu erişimimi kaybediyorum. Onun yerine çözümü şöyle buldum; Kod:Panoya kopyala wsl --unregister Ubuntu-20.04 şeklinde konsoldan yazınca o versiyonu kaldırıyor.
Rona dedi: Windows tuşuna basıp Ubuntu yaz. Direkt çıkması gerek. Sağ tıkla kaldır. Genişletmek için tıkla... Onu yapınca direk linux kısmı gidiyor ubuntu erişimimi kaybediyorum. Onun yerine çözümü şöyle buldum; Kod:Panoya kopyala wsl --unregister Ubuntu-20.04 şeklinde konsoldan yazınca o versiyonu kaldırıyor.