mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1 Merhaba, WSL Ubuntu 18.04 kurdum birkaç program bile yükledim fakat şimdi Ubuntu 18.04 açılmıyor sorunun çözümü nedir ekran görüntüsünü atıyorum. Sorunla ilgili ekran görüntüsü: @Linuxginar @Enes3078 Yardım Edebilirmisiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2022
Merhaba, WSL Ubuntu 18.04 kurdum birkaç program bile yükledim fakat şimdi Ubuntu 18.04 açılmıyor sorunun çözümü nedir ekran görüntüsünü atıyorum. Sorunla ilgili ekran görüntüsü: @Linuxginar @Enes3078 Yardım Edebilirmisiniz?
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 18 Haziran 2022 #2 İlgili imajı nereden yüklediniz? Microsoft Store üzerinden "Ubuntu 18.04" indirip, terminalden (Yönetici ile) Kod:Panoya kopyala wsl --install -d ubuntu komutu ile çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
İlgili imajı nereden yüklediniz? Microsoft Store üzerinden "Ubuntu 18.04" indirip, terminalden (Yönetici ile) Kod:Panoya kopyala wsl --install -d ubuntu komutu ile çalıştırmayı deneyin.
KS KS mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #3 Lady Hellbender dedi: İlgili imajı nereden yüklediniz? Microsoft Store üzerinden "Ubuntu 18.04" indirip, terminalden (yönetici ile) Kod:Panoya kopyala wsl --install -d ubuntu Komutu ile çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store üzerinden Ubuntu 18.04 yükledim. Artı 0 Eksi
Lady Hellbender dedi: İlgili imajı nereden yüklediniz? Microsoft Store üzerinden "Ubuntu 18.04" indirip, terminalden (yönetici ile) Kod:Panoya kopyala wsl --install -d ubuntu Komutu ile çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store üzerinden Ubuntu 18.04 yükledim.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 18 Haziran 2022 #4 Gayet güzel, şimdi belirttiğim komut satırını terminal üzerinden deneyin. Yalnız şimdi aklıma geldi, o komutu çalıştırmadan evvel: Kod:Panoya kopyala wsl --update komutunu çalıştırıp ardından: Kod:Panoya kopyala wsl --install -d ubuntu komutunu çalıştırıp kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Gayet güzel, şimdi belirttiğim komut satırını terminal üzerinden deneyin. Yalnız şimdi aklıma geldi, o komutu çalıştırmadan evvel: Kod:Panoya kopyala wsl --update komutunu çalıştırıp ardından: Kod:Panoya kopyala wsl --install -d ubuntu komutunu çalıştırıp kurmayı deneyin.
KS KS mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #5 Lady Hellbender dedi: Gayet güzel, şimdi belirttiğim komut satırını terminal üzerinden deneyin. Yalnız şimdi aklıma geldi, o komutu çalıştırmadan evvel: Kod:Panoya kopyala wsl --update Komutunu çalıştırıp ardından: Kod:Panoya kopyala wsl --install -d ubuntu Komutunu çalıştırıp kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yalnız ben Ubuntu 18.04 sürümünü kurdum. Artı 0 Eksi
Lady Hellbender dedi: Gayet güzel, şimdi belirttiğim komut satırını terminal üzerinden deneyin. Yalnız şimdi aklıma geldi, o komutu çalıştırmadan evvel: Kod:Panoya kopyala wsl --update Komutunu çalıştırıp ardından: Kod:Panoya kopyala wsl --install -d ubuntu Komutunu çalıştırıp kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yalnız ben Ubuntu 18.04 sürümünü kurdum.
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #6 mrht1234 dedi: Yalnız ben Ubuntu 18.04 sürümünü kurdum. Genişletmek için tıkla... Konu çok hortlamış gibi oldu kusura bakma Ubuntu 18.04 hangi Windows sürümü ile kurdunuz. Hyper-v, sanal makine platformu ve Windows altsistem Linux kurulumu/Aktif mi? Artı 0 Eksi
mrht1234 dedi: Yalnız ben Ubuntu 18.04 sürümünü kurdum. Genişletmek için tıkla... Konu çok hortlamış gibi oldu kusura bakma Ubuntu 18.04 hangi Windows sürümü ile kurdunuz. Hyper-v, sanal makine platformu ve Windows altsistem Linux kurulumu/Aktif mi?