Talfa Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 WSL ile Ubuntu kurdum ama sadece yazı arayüzü olan moddayım ve masaüstü arayüzüne gelmek istiyorum. Ne yapmam gerek? Windows 10 kullanıyorum.
WSL ile Ubuntu kurdum ama sadece yazı arayüzü olan moddayım ve masaüstü arayüzüne gelmek istiyorum. Ne yapmam gerek? Windows 10 kullanıyorum.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.456 Makaleler 5 Çözümler 310 12 Nisan 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehberler işinize yarayabilir. Bir bakın derim. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehberler işinize yarayabilir. Bir bakın derim.