M.Y. Demir Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #1 Process Monitor raporuna göre "wsock32.dll" dosyasında hata buldum, hangi DirectX ile indirebilirim?
Çözüm AJFA 18 Haziran 2021 Aşağıdaki paketi sisteme ".bat" dosyasıyla çalıştırarak yükleyin. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com
Aşağıdaki paketi sisteme ".bat" dosyasıyla çalıştırarak yükleyin. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #2 Aşağıdaki paketi sisteme ".bat" dosyasıyla çalıştırarak yükleyin. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Artı 0 Eksi Çözüm
Aşağıdaki paketi sisteme ".bat" dosyasıyla çalıştırarak yükleyin. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com
KS KS M.Y. Demir Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #3 AJFA dedi: Aşağıdaki paketi sisteme ".bat" dosyasıyla çalıştırarak yükleyin. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... ''.bat'' dosyasıyla çalıştırarak nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Aşağıdaki paketi sisteme ".bat" dosyasıyla çalıştırarak yükleyin. Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... ''.bat'' dosyasıyla çalıştırarak nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #4 M.Y. Demir dedi: ''.bat'' dosyasıyla çalıştırarak nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... ".bat" dosyasına çift tıklayın. Otomatik yüklenecek zaten. Artı 0 Eksi
M.Y. Demir dedi: ''.bat'' dosyasıyla çalıştırarak nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... ".bat" dosyasına çift tıklayın. Otomatik yüklenecek zaten.