WTCN-CARRY sistem alınır mı?

Arkadaşın açtığı konudan faydalanmış gibi oluyorum ama bilgisayar toplama konusunda pek bilgili değilim, bilgili olan insanlardan yardım istiyorum.
Kasa ve monitör birlikte maksimum 10500 TL olmak üzere mümkünse tek bir site üzerinden (tercihen itopya) bir bilgisayar toplayabilir misiniz mümkünse bana da?

Arkadaşın açtığı konudan faydalanmış gibi oluyorum ama bilgisayar toplama konusunda pek bilgili değilim, bilgili olan insanlardan yardım istiyorum.
Kasa ve monitör birlikte maksimum 10500 TL olmak üzere mümkünse tek bir site üzerinden (tercihen itopya) bir bilgisayar toplayabilir misiniz mümkünse bana da?
Ayrı bir konu açmanız gerekiyor.

Yeni konu açın, beni ve @hadwiger etiketleyin. Biz size yardımcı oluruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı