Benim attığım sisteme Ryzen 5 5600G ve B550 anakart ve MSI MAG Shield kasa ile değiştirmeyi düşünmüştüm o şekilde 14bin TL yapıyor sizin attığınız sistemde güzel fakat AMD kartlara pek sıcak bakamıyorum nedense ondan dolayı RTX3060'a yöneldim.
Benim attığım sisteme ryzen 5 5600g ve B550 anakart ve MSI mag shield kasa ile değiştirmeyi düşünmüştüm o şekilde 14bin TL yapıyor sizin attığınız sistemde güzel fakat AMD kartlara pek sıcak bakamıyorum nedense ondan dolayı rtx3060 a yöneldim
Sinerji Grasseb Intel Core i3 12100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Şuna bak. Sonradan PSU değiş. 8 GB için o kadar para verilmez.
Sinerji Grasseb Intel Core i3 12100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Şuna bak. Sonradan PSU değiş. 8 GB için o kadar para verilmez.
Ryzen 5 5600G ve B550 anakart daha iyi değil mi? Benim için sorun değil sadece merak ettiğim için sordum 4 GB'lık ekran kartı farkı bu farkı kapatır mı?
Bayağı fark var Ekran kartlarında.
5600G zaten 5500 sadece ekstra ekran kartı bulunuyor içinde yani yapacaksan 5600 yap.
Anakartı B550 yapman iyi olur evet.
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !