Merhaba, Huawei Matebook D16 kullanıyorum şu anda. Sizce wtcN-Power hazır sisteme geçmem mantıklı olur mu? Yani ondan buna geçmek gibi değil, ek olarak alacağım bunun yanında. Sonrasında satabilirim laptopu diye düşünüyorum. Sizce beklemek mi mantıklı olur yılbaşını, yoksa bunu almak mı?
Merhaba, Huawei Matebook D16 kullanıyorum şu anda. Sizce wtcN-Power hazır sisteme geçmem mantıklı olur mu? Yani ondan buna geçmek gibi değil, ek olarak alacağım bunun yanında. Sonrasında satabilirim laptopu diye düşünüyorum. Sizce beklemek mi mantıklı olur yılbaşını, yoksa bunu almak mı?
Teşekkürler ancak tereddütte kaldığım kısım bu fiyata daha iyi gelir mi konusu. Hani daha iyisi gelse bile bu fiyata gelir mi o var. Bu sistemi bir alacağım yıllarca kullanacağım ufak yükseltmelerle ya da satarım ileride. Bu sistemin satışı kolay olur mu? Bir de bu sistemde Windows hazır yüklü geliyor, faturada şu şekilde yazıyor:
Microsoft Windows 11 Home Plus Single Language 64Bit Türkçe (Elektronik Lisans)
1
1.123,51₺
Bu çok hüsrana uğrattı. Keşke Windows koymadan satsalardı. Genel olarak baktığımızda benim durumumda alınır mı?