wtcN-upper alınır mı?

Kardeşim senin anlamadığın nokta o seçeneği beleşe koymuyor görmüyor musun +3700 tl ye ekleniyor.

GTX 1050 Ti'dan üstün bir kart 1650.

Ne istiyorsun anlamadım ki, neredeyse aynı paraya daha iyi PC almak varken daha kötüsünü mü alsın?

GTX 1050 Ti'dan üstün bir kart 1650.

Evet üstün bir kart. 5-10 FPS fark edeceği için uzun vadede BIOSTAR anakartla istediği bir ekipmanı yükseltmeye kalktığında anakartının uyumlu olmadığını görecektir. Bu yüzden 1050 Ti ile MSI anakart almasının daha mantıklı olduğundan bahsediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 1650'nin daha iyi olduğunu biliyorum ve sste 1650'nin daha iyi olduğu da gözüküyor hala YouTube linki atıyorsun.
Ben anakarttan bahsediyorum sen 1650 daha iyi diyosun al bir tane 1650 anakartsız çalıştır o zaman.

GTX 1650'nin daha iyi olduğunu biliyorum ve sste 1650'nin daha iyi olduğu da gözüküyor hala YouTube linki atıyorsun.
Ben anakarttan bahsediyorum sen 1650 daha iyi diyosun al bir tane 1650 anakartsız çalıştır o zaman.

Savunduğun sistemin işlemcisi 10100F'in rakibi olamaz ve o sisteminde anakartı A320M-A Pro?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…