WTFast "cannot start game monitoring system" hatası

one234back

Hectopat
Daha fazla  
Bundan 4-5 aya kadar FPS olarak güzel verim alıyordum. League of Legends de bile şampiyon seçimi esnasında yazdığım kahraman karsıma 30 saniye sonra çıkıyor. Harfler 5 saniye aralıklarla yazılıyor. Ben hız yazsam bile kasıyor bilgisayar league of legends de 42 FPS alıyorum 70 aldığım zamanlarda oldu. Bundan 3 ay önce fakat simdi Counter-Strike Global Offensive oynuyorum. FPS daha da önemli bu oyunda bu sorun neden kaynaklanıyor bilmiyorum. PC'nin hangi kısmı ise değiştireceğim önerilerinizi bekliyorum. Çok uzattım biliyorum özür dilerim. Asıl sorum şudur;

WTFast ile Counter-Strike: Global Offensive'e giremiyorum program ile Play'a basınca.

Cannot start game monitoring system. Please restart WTFast and try again hatası alıyorum.

Türkçesi : Oyun izleme sistemi başlatılamıyor. Lütfen WTFast'ı yeniden başlatıp tekrar deneyin.

Bu soruna acil çözüm bulmam lazım yoksa oyunu oynayamıyorum başka türlü. En az 10 FPS etkisi oluyor. İnanmıyordum böyle programlara ama çok faydası dokunuyor.

Benim le ilgilendiğiniz için çok tesekkür ederim. En kısa sürede cevabınızı bekliyorum bu konuya önem gösterilmesini arz ederim saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi bilmeden nasıl yardım etmemizi bekliyorsunuz anlamıyorum doğrusu, WTFast sadece oyun sunucusu ile sizin aranıza köprü kurarak gecikme (ping) azaltmayı hedefler FPS değerine etki etmez.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı