WTFast Ping Sorunu

Makaleler
3
Ekran kartım ile birlikte gelen 6 aylık WTFast kampanyasına katıldım. Kodu kullanmadan önce WTFast indirip Free üyelik ile denedim. Fakat WTFast ile oynarken, LoL'de 20 olan pingim 90'a, CS:GO'da 70-90 olan pingim 110-140 arasında oluyor. Bu neden oluyor? Eğer bu sorunu çözemezsem kodu nerede satabilirim?

WTFast'in olayı, ISS'nizden kaynaklı yönlendirme problemi olan oyunlarda daha iyi ping vermektir.

Örneğin, League of Legends sunucuları Türkiye'de olduğundan böyle bir şeye ihtiyacınız yok.

Ben kendimden örnek vereyim, 2014 yılında WTFast kullanıyordum Uydunet ile. Çünkü Uydunet'in yurtdışı çıkışı rezaletti. LoL sunucusu o zaman Frankfurt'ta idi ve saçma sapan dolandırarak gidiyordu veri. Bu yüzden pingim hep 80-90 arasıydı.

WTFast ile pingim 52'ye düşüyordu çünkü bir VPN görevi görerek LoL portlarımı kendi sunucuları üzerinden götürüyordu. Günümüzde böyle bir programa pek ihtiyaç kalmadı. ISS'ler bu sorunu büyük oranda çözdü. Sadece bazı Turknet ve Vodafone kullanıcılarının işine yarayabilir.

Hattınız kaliteliye benziyor zaten, kullanmanız hiçbir fayda sağlamaz. Pinginizin artma sebebini de anladınız diye varsayıyorum. LoL'deki 20 pinginiz, WTFast ile Avrupa'ya gidip tekrar geri döndüğü için 90'a çıkıyor.

WTFast'in olayı, ISS'nizden kaynaklı yönlendirme problemi olan oyunlarda daha iyi ping vermektir.

Örneğin, League of Legends sunucuları Türkiye'de olduğundan böyle bir şeye ihtiyacınız yok.

Ben kendimden örnek vereyim, 2014 yılında WTFast kullanıyordum Uydunet ile. Çünkü Uydunet'in yurtdışı çıkışı rezaletti. LoL sunucusu o zaman Frankfurt'ta idi ve saçma sapan dolandırarak gidiyordu veri. Bu yüzden pingim hep 80-90 arasıydı.

WTFast ile pingim 52'ye düşüyordu çünkü bir VPN görevi görerek LoL portlarımı kendi sunucuları üzerinden götürüyordu. Günümüzde böyle bir programa pek ihtiyaç kalmadı. ISS'ler bu sorunu büyük oranda çözdü. Sadece bazı Turknet ve Vodafone kullanıcılarının işine yarayabilir.

Hattınız kaliteliye benziyor zaten, kullanmanız hiçbir fayda sağlamaz. Pinginizin artma sebebini de anladınız diye varsayıyorum. LoL'deki 20 pinginiz, WTFast ile Avrupa'ya gidip tekrar geri döndüğü için 90'a çıkıyor.

Peki ben bu kodu nerede satabilirim? Yaklaşık 54 dolar değerinde boşa gitsin istemiyorum.

Mantıken VPN programlarıda pingi düşürmesi gerekmiyor mu ? Kaç tane vpn kullandım zamanında ama işe yaramamıştı. Cs go 70 ping alıyorum, bir 10 ping daha düşürebilsem güzel olacak. VPN programları ile yapabilir miyim bunu ? Uzun zamandır denememiştim. Ttnet zamanında denemiştim ve olmamıştı. Şimdi Türknet kullanıyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı