Çözüldü Wuchang kizil cıva veren ekipmanlar kullanilmali mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusuf_emir_cnd

Hectopat
Daha fazla  
Bu kızıl cıva filizi kristalize kızıl civayi vs kullanmali miyim? GPT'ye sordum kullanma ileride silah yükseltmede falan kullanılıyor dedi. Rehberlerde de kullanıyorlar hep anlamadim.

Dosya Ekleri

• 17542283006166667882210964938136.jpg
    173 KB · Görüntüleme: 18
Çözüm
Kullanabilirsin, sorun olmaz. Zaten oyun bunları kullanman için veriyor. Eğer görevleri yapıyorsan, ileride sana iki tane yüzük benzeri bir şey gelecek ve bunları tüketmemelisin. Çünkü daha sonra Act 5'te bunları birleştirip oyun sonunu etkileyen bir şey yapıyorsun ve yaptığın de şeyin tüketilmemesi gerekiyor, envanterinde durması yeterli.
Kullanabilirsin, sorun olmaz. Zaten oyun bunları kullanman için veriyor. Eğer görevleri yapıyorsan, ileride sana iki tane yüzük benzeri bir şey gelecek ve bunları tüketmemelisin. Çünkü daha sonra Act 5'te bunları birleştirip oyun sonunu etkileyen bir şey yapıyorsun ve yaptığın de şeyin tüketilmemesi gerekiyor, envanterinde durması yeterli.

Çözüm

Tamamdir hocam teşekkür ederim. Ben bu tür bir olayı Lies of P de yaşamıştım. Bosslardsn düşen özel silah almaya yariyan şeyler çıkıyordu yanlislikla onları kullanmıştım ve çok pişman olmustum. Tekrar böyle bir şey yasamayayim diye sormak istedim.

Hocam oyunu bitirdim.
fakat merak ettiğim birkaç şey var. Sanirim kotu bir son yaptim. Ng+ başlayacağım acaba yanlış bir şey mi yaptım aynı şeyi tekrar yapmayayım diye sorayım dedim. Oyunun başında bizi karşılayan yaşlı adama ejderhayla savaşmadan önce silahlara lütuf yerleştirmeye yarayan keskiyi verdim ve oyun sonunda bir bossa dönüştü. Onu kestim fakat ilerdeki kırmızı yere girince arkadan geldi ve beni bıçakladı. Yanlış mı yaptım yoksa oyunun sonu böyle mi? Bir de bana yüzüğün parçalarından birini veren küçük kız beni anallumda bekleyecegini söyledi fakat ne yaparsam yapayım kapıyı açmasını sağlayamadım bana gitmemi söyledi sürekli. Yüzüğü birleştirdim ama hiçbir yerde kullanamadım ne ise yariyor bu yüzük?

@Physchopath

Son düzenleme:
Bu oyunda ilk seferde araştırma yapmadan doğru sonu yapmak imkansıza yakın. O adama keskiyi verince maalesef kötü son oluyor.

Bu oyunda ilk seferde araştırma yapmadan doğru sonu yapmak imkansıza yakın. o adama keskiyi verince maalesef kötü son oluyor.

anladim hocam teşekkür ederim. Oyunun sonunun sadece böyle bir şeye bağlı olması çok garip oyun bununla ilgili hiçbir ipucu vermiyor. sen o kadar bossu kes ondan sonra az önce öldürdüğün adam gelsin seni arkadan bicaklasin bitsin oyun bu nasıl iş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…