WUS-201 Wi-Fi adaptörü mavi ekran veriyor

Merhaba arkadaşlar, eski dandik bir Wi-Fi adaptörüm var gene işimi görüyor. Sorun şu: F8 basınca sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakınca sistem açılıyor gayet güzel ama aradan 30 dk, 20 dk, bazen 1.5 saat bazen ise 5 dk geçince mavi ekran veriyor. Bende ders çalışıyorum, dikkatim dağılıyor hemen. Yeni bir Wi-Fi adaptörü alacak durumum yok şu an. Sistemim Windows 7 64 Bit herhalde bu zımbırtı Windows 7 32 Bit'e kadar destekliyor. Adaptörün ismi "WUS-201". Şimdiden yardımlarınız ve mesajlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump raporunu paylaşabilir misiniz?

Minidump raporunu paylaşabilir misiniz?

102820-14102-01.dmp buyrun.

Maalesef sürücü sanırım yalnızca 32-bit. 64-bit sistemle kullandıkça hata almaya devam edersiniz gibime geliyor. Yüklenemeyen modüllerden birisi "AIRWGUX.sys" sürücüsü. Bu da yanlış bilmiyorsam AirTies'e ait.
Anladım, ilginiz için teşekkür ederim. Ne yapalım sabredeceğiz o zaman. Konu kapanabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı