salatamai Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 Kendimi sokakta savunmak için bir dövüş sporuna başlamak istiyorum. Maçlara çıkmak gibi bir amacım yok. Hangisi sokakta daha etkili olur?
Kendimi sokakta savunmak için bir dövüş sporuna başlamak istiyorum. Maçlara çıkmak gibi bir amacım yok. Hangisi sokakta daha etkili olur?
MasterAkhenaton Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #2 Kesinlikle Muay Thai. Tereddüt bile etmeyin hocam.
salatamai Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 MasterAkhenaton dedi: Kesinlikle Muay Thai. Tereddüt bile etmeyin hocam. Genişletmek için tıkla... Wushu'da güreş Muay Thai'de diz dirsek ve kilitleme var bildiğim kadarıyla kararsız kaldım biraz.
MasterAkhenaton dedi: Kesinlikle Muay Thai. Tereddüt bile etmeyin hocam. Genişletmek için tıkla... Wushu'da güreş Muay Thai'de diz dirsek ve kilitleme var bildiğim kadarıyla kararsız kaldım biraz.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 29 Ekim 2023 #4 Sokak için Muay Thai daha uygundur lakin Wing Chun, Wushu, boks benim açımdan daha iyidir. Ve tabii bunları sokakta yapmamaya özen gösteriniz.
Sokak için Muay Thai daha uygundur lakin Wing Chun, Wushu, boks benim açımdan daha iyidir. Ve tabii bunları sokakta yapmamaya özen gösteriniz.