Wuthering Waves yeni başladım sayılır oyunda karakterlere güzel istatistikler verebilmek için çeşitli echolar ve silahlar denedim ama aklıma takılan bir soru var ki kuşandığım istatistiklerde kritik oranın mı yoksa kritik hasarın mı yüksek olmasına dikkat etmeliyim? Bu tarz oyunlara pek aşina değilim amacım düşmanlara verdiğim hasarı arttırmak oldu her zaman.
Dostum 1 e 2 ya da 1 e 3 oran tuttur en azından. Hasarın yüksek olur ama oranın düşük olursa o hasarın bir anlamı kalmaz şansa tutar. En azından %70 oran yakalamaya bak.
Dostum 1'e 2 ya da 1'e 3 oran tuttur en azından. Hasarın yüksek olur ama oranın düşük olursa o hasarın bir anlamı kalmaz şansa tutar. En azından %70 oran yakalamaya bak.
Wuthering Waves yeni başladım sayılır oyunda karakterlere güzel istatistikler verebilmek için çeşitli echolar ve silahlar denedim ama aklıma takılan bir soru var ki kuşandığım istatistiklerde kritik oranın mı yoksa kritik hasarın mı yüksek olmasına dikkat etmeliyim? Bu tarz oyunlara pek aşina değilim amacım düşmanlara verdiğim hasarı arttırmak oldu her zaman.
Kritik hasar daha yüksek hasar almanızı sağlar kritik oran da kritik yani daha yüksek hasar vurma yüzdenizi arttırır o yüzden ikisinin de uyumlu olması gerekir.
Kritik hasarınız %180 ise oranınız da en az %60-70 olması gerekir ki daha iyi hasar vurasınız.
Ama bence bunlara fazla takmamalısın sadece mantığını bil ki kasmak istersen böyle kas yeterli önemli olan sevdiğin karakterlerle eğlenceli vakit geçirmek.
Kritik hasar 3 ise oranın 1 olsun mesela 180/60 gibi.
Kritik hasar daha yüksek hasar almanızı sağlar kritik oran da kritik yani daha yüksek hasar vurma yüzdenizi arttırır o yüzden ikisinin de uyumlu olması gerekir.
Genshini zamanında denemiştim de o zamanlar keyif alamamıştım pek, yanlış hatırlamıyorsam o oyun wuwadan daha çok zorluyor ödül karakter konusunda vs. şuanki durumundan bir haberim ama.
Her karakter kendine uygun statlarla dizilir. Kimi karakter ATK scale olur kimisi HP. Bunu araştırıp ona göre dizersin internette rehber videolarına bakabilirsin. Ayrıca dediğim gibi kritik hasarın diyelim 300 olsun kritik oranda 10 olsun bu durumda yüzde 10 şansla 300 vuracaksın. Böyle yüksek hasar yerine 200 hasar 70 oran yapmak daha stabil yüksek hasar vurmanı sağlar kulelerde 3 yıldız ödüllerini o zaman alırsın ya da para ile cons kasman gerekir karakterlere.