sametmisadimglb Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 156 Çözümler 2 24 Mayıs 2024 #1 Wuthering waves ön kayıt ödülleri nasıl alınır? Bilen varsa yazabilir mi?
Rjooh Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #2 Pc de açabildin mi oyunu ? Ben de açılmıyor Artı 0 Eksi
KS KS sametmisadimglb Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 156 Çözümler 2 24 Mayıs 2024 #3 Rjooh dedi: PC de açabildin mi oyunu? Ben de açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Açabildim hangi hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
Rjooh dedi: PC de açabildin mi oyunu? Ben de açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Açabildim hangi hatayı veriyor.
Rjooh Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #4 Epic store den indirdim , çalışıyor görünüyor ama ortada bişey yok Artı 0 Eksi
KS KS sametmisadimglb Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 156 Çözümler 2 24 Mayıs 2024 #5 Rjooh dedi: Epic Store'den indirdim, çalışıyor görünüyor ama ortada bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Rpicden indirmene gerek yok kendi sitesinden inebiliyor genshin gibi. Artı 0 Eksi
Rjooh dedi: Epic Store'den indirdim, çalışıyor görünüyor ama ortada bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Rpicden indirmene gerek yok kendi sitesinden inebiliyor genshin gibi.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.031 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #6 Rjooh dedi: Epic Store'den indirdim, çalışıyor görünüyor ama ortada bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Çözümü oyunun dosyalarından Launcher'i açmak. Artı 0 Eksi
Rjooh dedi: Epic Store'den indirdim, çalışıyor görünüyor ama ortada bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Çözümü oyunun dosyalarından Launcher'i açmak.
KS KS sametmisadimglb Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 156 Çözümler 2 25 Mayıs 2024 #7 Geç geldi ödüller ama geldi bugün. Artı 0 Eksi Çözüm
N NUGGETekmek Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #8 sametmisadimglb dedi: Geç geldi ödüller ama geldi bugün. Genişletmek için tıkla... Merhaba hesabı ilk zamanlarda açtım oyunu ilk kez bugün yükledim 5 yıldızlı karakter alma ticketim hesapta ama kullanamıyorum yardım edin. Artı 0 Eksi
sametmisadimglb dedi: Geç geldi ödüller ama geldi bugün. Genişletmek için tıkla... Merhaba hesabı ilk zamanlarda açtım oyunu ilk kez bugün yükledim 5 yıldızlı karakter alma ticketim hesapta ama kullanamıyorum yardım edin.
KS KS sametmisadimglb Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 156 Çözümler 2 28 Mayıs 2024 #9 NUGGETekmek dedi: Merhaba hesabı ilk zamanlarda açtım oyunu ilk kez bugün yükledim 5 yıldızlı karakter alma ticketim hesapta ama kullanamıyorum yardım edin. Genişletmek için tıkla... Karakter çekişi yerinde kullancaksın. (süresi bitmediyse) Artı 0 Eksi
NUGGETekmek dedi: Merhaba hesabı ilk zamanlarda açtım oyunu ilk kez bugün yükledim 5 yıldızlı karakter alma ticketim hesapta ama kullanamıyorum yardım edin. Genişletmek için tıkla... Karakter çekişi yerinde kullancaksın. (süresi bitmediyse)
N NUGGETekmek Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #10 sametmisadimglb dedi: Karakter çekişi yerinde kullancaksın. (süresi bitmediyse) Genişletmek için tıkla... Napmam gerekiyor Dosya Ekleri IMG-20240528-WA0021.jpeg 271,5 KB · Görüntüleme: 46 Artı 0 Eksi
sametmisadimglb dedi: Karakter çekişi yerinde kullancaksın. (süresi bitmediyse) Genişletmek için tıkla... Napmam gerekiyor