467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.737 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 1 Ocak 2022 #1 İngiltere'de yaşayan arkadaşıma kulaklık bakmak için Sürprizbozan: Yazdığım site www.amazon.uk.com yazdım ve beni bir siteye attı sitenin adı ww1.amazon.uk.com VirusTotal'e attım ve 1 av virüs olarak gördü. Hemen çerezleri temizledim. Virüs bulaşmış mıdır? Bir şey indirmedi. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
İngiltere'de yaşayan arkadaşıma kulaklık bakmak için Sürprizbozan: Yazdığım site www.amazon.uk.com yazdım ve beni bir siteye attı sitenin adı ww1.amazon.uk.com VirusTotal'e attım ve 1 av virüs olarak gördü. Hemen çerezleri temizledim. Virüs bulaşmış mıdır? Bir şey indirmedi. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
xAYDx Kilopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #2 Bildiğim kadarıyla öyle bir alan adı yok. ww1.amazon.uk.com. Artı 0 Eksi
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 1 Ocak 2022 #3 Domain patlamış sizi en fazla dış linklere yönlendirir ancak site içinde herhangi zararlı bir şey bulamazsınız. Artı 0 Eksi
Domain patlamış sizi en fazla dış linklere yönlendirir ancak site içinde herhangi zararlı bir şey bulamazsınız.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 1 Ocak 2022 #4 Hocam .co.uk diye biliyorum uzantıyı, ww1 olduğu için bu sizin girdiğiniz alan adı süresi dolmuş. Artı 0 Eksi
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #5 Bu kadar paniğe gerek yoktu, adını bile duymadığım bir AV virüs olarak algılamış sadece. Alan adını Amazon'dan önce almışlar. Amazon.co.uk www.amazon.co.uk Bunu kullan. Artı 0 Eksi
Bu kadar paniğe gerek yoktu, adını bile duymadığım bir AV virüs olarak algılamış sadece. Alan adını Amazon'dan önce almışlar. Amazon.co.uk www.amazon.co.uk Bunu kullan.