WWE 2K16 nereden indirilebilir?

Bu oyunu indirmedim fakat siteden birden fazla oyun yükledim herhangi bir sorun olmadı.

FitGirl'den indir en iyisi. Torrent olarak kur ama başka siteden kurma. Setup kurarken 2 3 saat inmesini bekliyorsun. Hop 95'te hata verir. Ben FitGirl'den indirdim oldu.

Gonül rahatlıyla indirebilirsin ama oyunda tam ekran sorunu olabiliyor. Bende oldu az da olsa büyüttüm, sende olursa söyle. He FitGirl en optimizasyon sürümü haberin olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
FitGirl'den indir en iyisi. Torrent olarak kur ama başka siteden kurma. Setup kurarken 2 3 saat inmesini bekliyorsun. Hop 95'te hata verir. Ben FitGirl'den indirdim oldu.

Gonül rahatlıyla indirebilirsin ama oyunda tam ekran sorunu olabiliyor. Bende oldu az da olsa büyüttüm, sende olursa söyle. He FitGirl en optimizasyon sürümü haberin olsun.

Hangisini seceyim.

Nasılsın indireceğiniz bilmiyorum YouTube telif atıyormuş öğrenemedim sen yardımcı olur musun?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250421_143401_Chrome.jpg
    Screenshot_20250421_143401_Chrome.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 42
Reis indirebildin mi oyunu? Ben de oynamak istiyorum da kurulurken çok sorun çıkartıyor diyenler vardı o yüzden vazgeçmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı