Çözüldü WWE 2K22'de "Press any button!" ekranı geçilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ainsworrth

Centipat
Daha fazla  
RAM
3200 Mhz Cl 18
Ekran kartı
Nvidia Gtx 1650Ti
Anakart
Hp
İşlemci
İ5 10300h
Neden böyle bir sorun olduğunu bilmiyorum ancak yeni çıkan WWE 2K22 adlı oyunun sanırım klavye desteği yok.
Çoğu Türk birey gibi benim de faydalandığım 90 TL'lik maceranın ardından oyuna erişimi bugün sağladım. Ancak problem bu değildi.

Oyuna erişmeye çalıştığımda her şey normal görünüyor ve kullanıma açıktı. Bir sorun hariç,

Press any button!

Sanırım burayı geçmek için bir kontrolcü lazım ve bende sadece DualShock 3 var :/
Klavyede oynayabilmem için herhangi bir kombinasyon var mı? Ya da bu kontrolcüyü bilgisayara tanımlayabilir miyim? (3. parti yazılımlar pek tercihim değil :/)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar tekrardan selam! Sorunu bir şekilde çözdüm. Oyun otomatik pencelereli başlıyor ve belirlenen kısımları geçtikten sonra oyunu grafik ayarları kısmından tekrardan 1920x1080 (Full Screen) haline döndürebiliyor ve keyifli vakit geçirebiliyorsunuz.
Bilgisayarı kapatma tuşunu deneyin

Dizüstü mü masaüstü mü?

Oyunun config dosyasında kontroller yazıyor olabilir karıştırmadan değiştirebilirsin. Ama sanırım grafik ayarları vardı.

Aynı sorun bende de var. Sorun kontrolcüden kaynaklı değil. Geçilmiyor bir türlü bu ekran. Çözüme ulaşan biri yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar tekrardan selam! Sorunu bir şekilde çözdüm. Oyun otomatik pencelereli başlıyor ve belirlenen kısımları geçtikten sonra oyunu grafik ayarları kısmından tekrardan 1920x1080 (Full Screen) haline döndürebiliyor ve keyifli vakit geçirebiliyorsunuz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…