Bence alınır. Süper bir oyun. Hastası olunca değişik oluyor. The Tribal ChiefArkadaşlar soru açık. Şu an Steam'de yaz indiriminde 750 TL gibi bir fiyata satıştaydı. Sizce parasını hak ediyor mu? WWE dünyasına hakimim.
Hocam bana göre WWE oyunları her sene kötüye gidiyor. Eski oyunları çok daha fazla keyif veriyor hele arkadaşın varsa. Bence alınmaz.Arkadaşlar soru açık. Şu an Steam'de yaz indiriminde 750 TL gibi bir fiyata satıştaydı. Sizce parasını hak ediyor mu? WWE dünyasına hakimim.
Sürekli izlerim, bakarım. Parası çok ama vermeye değer diye düşünüyorum. Tabi benim bütçem rahat verebilirim dersen o ayrı konu.Hocam bana göre WWE oyunları her sene kötüye gidiyor. Eski oyunları çok daha fazla keyif veriyor hele arkadaşın varsa. Bence alınmaz.
Kanka sen WWE manyağısın herhalde böyle aşırı fanlık varsa tabii ki almanızı öneririm. Güncel dövüşçüler olsun yeni hareketler olsun. Ben sadece eski oyunlardan daha çok zevk alıyorum yenilerinde mekanik falan zorlaşıyor yeni buglar çıkıyor herkesin keyfi bilirSürekli izlerim, bakarım. Parası çok ama vermeye değer diye düşünüyorum. Tabi benim bütçem rahat verebilirim dersen o ayrı konu.
Yaş oldu 22. Hala bakıyoruz. Bakmaya devam.Kanka sen WWE manyağısın herhalde böyle aşırı fanlık varsa tabii ki almanızı öneririm. Güncel dövüşçüler olsun yeni hareketler olsun. Ben sadece eski oyunlardan daha çok zevk alıyorum yenilerinde mekanik falan zorlaşıyor yeni buglar çıkıyor herkesin keyfi bilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.