The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.708 Makaleler 49 Çözümler 12 Bugün 07:39 #11 Holland184 dedi: Triple H denen herif WWE'yi yönetmeyi bilmiyor, bu sene resmen felaketti yılların efendisini son maçta pes ettirdi, heel karakterini düzgün işleyemedi, keşke son maçına eski rakiplerinden biri çıksaydı. Genişletmek için tıkla... Randy Orton olabilirdi. Cena'nın heel karakteri 100 gün sürdü. Holland184 dedi: Umarım olmaz, 4 sene kemer korudu zaten. McIntyre bence hak eden isim bu kemeri. Genişletmek için tıkla... Ben olmasını isterdim. Ne de olsa hayranıyım. Bakalım Triple H kankamız ne yapacak...
Holland184 dedi: Triple H denen herif WWE'yi yönetmeyi bilmiyor, bu sene resmen felaketti yılların efendisini son maçta pes ettirdi, heel karakterini düzgün işleyemedi, keşke son maçına eski rakiplerinden biri çıksaydı. Genişletmek için tıkla... Randy Orton olabilirdi. Cena'nın heel karakteri 100 gün sürdü. Holland184 dedi: Umarım olmaz, 4 sene kemer korudu zaten. McIntyre bence hak eden isim bu kemeri. Genişletmek için tıkla... Ben olmasını isterdim. Ne de olsa hayranıyım. Bakalım Triple H kankamız ne yapacak...