WWE 2K25 MyRISE yapılan karakter ile nasıl oynanır?

m4rleyx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba WWE2k25'te Myrise'ı bitirdim fakat çok kısa sürdü. Yaptığım karakterle extra olarak oynayamıyorum. Burak Oyunda'nın videosunda Myrise'dan sonra başka bir hikayeye giriyor. Uzun süre aradım fakat bulamadım bu hikaye modunu. Nasıl girebileceğim konusunda yardımcı olacak varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba WWE2k25'te Myrise'ı bitirdim fakat çok kısa sürdü. Yaptığım karakterle extra olarak oynayamıyorum. Burak Oyunda'nın videosunda Myrise'dan sonra başka bir hikayeye giriyor. Uzun süre aradım fakat bulamadım bu hikaye modunu. Nasıl girebileceğim konusunda yardımcı olacak varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
yav reis sabahtan beri çıldırdım oynarken ben tam rakibi k o yapıcakken kurtuluyo sonra o yapıyo banada x e bas O ya bas falan diyo basıyom basıyom olmuyo kafayı yedim nasıl yapıcam bunu

Yav reis sabahtan beri çıldırdım oynarken ben tam rakibi k o yapacakken kurtuluyor sonra o yapıyor bana da X e bas o ya bas falan diyor basıyorum basıyorum olmuyor kafayı yedim nasıl yapacağım bunu.

Cano o yeşil çizgi var ona denk getirmen lazım. Ayrıyeten fazla hasar alırsan çizgi hızlanıyor rakibi güzel pataklaman lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı