A aydoğan süer Hectopat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar WWE'i internetten hangi siteden izleyebilirim ?
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2015 #2 You Tube'de kendi doğrulanmış kanalları var.
DoarBs Hectopat Katılım 20 Mayıs 2015 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2015 #3 Ben wwe.com dan kısa videolarını izliyorum. Tam bölüm istiyosan tarihi yazıp Google'da aratabilirsin.
Ben wwe.com dan kısa videolarını izliyorum. Tam bölüm istiyosan tarihi yazıp Google'da aratabilirsin.
X xkstmnx Hectopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2015 #4 watchwrestling.ch , wrestlingrulez , wrestlingnetwork gibi sitelerde tam bölümleri var. Her pazartesi raw ve her perşembe smackdown canlı olarak yayınlanıyor. Saat gece 3-4 civarı. Eğer izleyemem diyosan ertesi güne tam bölümü düşüyor siteye.
watchwrestling.ch , wrestlingrulez , wrestlingnetwork gibi sitelerde tam bölümleri var. Her pazartesi raw ve her perşembe smackdown canlı olarak yayınlanıyor. Saat gece 3-4 civarı. Eğer izleyemem diyosan ertesi güne tam bölümü düşüyor siteye.
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 17 Haziran 2015 #5 Desirulez vardı bizim zamanımızda. Şimdi nasıldır bilmiyorum.
B Barış Çetin Ziyaretçi 21 Haziran 2015 #6 Zamanında deli gibi inanırdım; vuruyor, kan çıkıyor, kaldırıp atıyor falan, sonra hepsinin yalan olduğunu öğrendim hevesim kaçtı.
Zamanında deli gibi inanırdım; vuruyor, kan çıkıyor, kaldırıp atıyor falan, sonra hepsinin yalan olduğunu öğrendim hevesim kaçtı.
ASUS SEVER Hectopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #7 Aynen benimde hevesim kaçtı ayrıca wwe kendine özel youtube kanalı var oradan 2-3 dakikalık videolar seyredebilirsin. canlı izleyemessin.
Aynen benimde hevesim kaçtı ayrıca wwe kendine özel youtube kanalı var oradan 2-3 dakikalık videolar seyredebilirsin. canlı izleyemessin.
X xkstmnx Hectopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #8 Silinen üye dedi: Aynen benimde hevesim kaçtı ayrıca wwe kendine özel youtube kanalı var oradan 2-3 dakikalık videolar seyredebilirsin. canlı izleyemessin. Genişletmek için tıkla... İzler. Yukarda yazdığım sitelerde Pazartesi ve Perşembe geceleri saat gece 3'te yayınlanıyor canlı olarak. Ve ertesi gün tam bölümü düşüyor siteye.
Silinen üye dedi: Aynen benimde hevesim kaçtı ayrıca wwe kendine özel youtube kanalı var oradan 2-3 dakikalık videolar seyredebilirsin. canlı izleyemessin. Genişletmek için tıkla... İzler. Yukarda yazdığım sitelerde Pazartesi ve Perşembe geceleri saat gece 3'te yayınlanıyor canlı olarak. Ve ertesi gün tam bölümü düşüyor siteye.
ASUS SEVER Hectopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #9 Yani aynı kalitedeki görüntüdemi değişen bir şey yok mu?
X xkstmnx Hectopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #10 Silinen üye dedi: Yani aynı kalitedeki görüntüdemi değişen bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Ben sadece PPV izliyorum. PPV'ler canlı yayınlanıyor aynı kalitede değişen bir şey yok. Ama normal şovları bilemem değişen bir şey var mı yok mu.
Silinen üye dedi: Yani aynı kalitedeki görüntüdemi değişen bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Ben sadece PPV izliyorum. PPV'ler canlı yayınlanıyor aynı kalitede değişen bir şey yok. Ama normal şovları bilemem değişen bir şey var mı yok mu.