WWE Nasıl İzlenir ?

Ben wwe.com dan kısa videolarını izliyorum. Tam bölüm istiyosan tarihi yazıp Google'da aratabilirsin.

watchwrestling.ch , wrestlingrulez , wrestlingnetwork gibi sitelerde tam bölümleri var. Her pazartesi raw ve her perşembe smackdown canlı olarak yayınlanıyor. Saat gece 3-4 civarı. Eğer izleyemem diyosan ertesi güne tam bölümü düşüyor siteye.

Desirulez vardı bizim zamanımızda. Şimdi nasıldır bilmiyorum.

Zamanında deli gibi inanırdım; vuruyor, kan çıkıyor, kaldırıp atıyor falan, sonra hepsinin yalan olduğunu öğrendim hevesim kaçtı.

Aynen benimde hevesim kaçtı ayrıca wwe kendine özel youtube kanalı var oradan 2-3 dakikalık videolar seyredebilirsin. canlı izleyemessin.

Aynen benimde hevesim kaçtı ayrıca wwe kendine özel youtube kanalı var oradan 2-3 dakikalık videolar seyredebilirsin. canlı izleyemessin.

İzler. Yukarda yazdığım sitelerde Pazartesi ve Perşembe geceleri saat gece 3'te yayınlanıyor canlı olarak. Ve ertesi gün tam bölümü düşüyor siteye.

Yani aynı kalitedeki görüntüdemi değişen bir şey yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…