Çözüldü WWE2K 15 AMD HD 7600M devreye girmeme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

strix61

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Benim Intel(R) HD Graphics 4000+AMD Radeon HD 7600M Series ekran kartım var ama AMD olana geçiremiyorum. Oyun oynarken Intel olanda da oyun kasıyor. Nasıl geçiririm? Gördüğünüz gibi Intelde kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sıkıntım Windows 10 güncellemesinden sonra ilginç bir şekilde çözüldü. Teşekkür ederim.
Bn mesaj atma yerini bulamadım ama burdan bişe sorucam mavi ekran hatası alıyorum clock_watchdog_timeout nedendir minidump dosyalarını paylaaşıyım:
Yandex.Disk
Sistemim
  • İntel pentium g3258 4.5 ghz voltajı 1.550 sogutucu xıgmatek loki 2
  • Asus h81-m plus
  • 8 gb kingston savege ram ddr 3 1600
  • 120 gb ssd
  • 1 tb seagete hardisk
  • Asus strix gtx 970a
  • Corsair vs 650 w güç kaynagı

Acaba overclokta nmıdır bilmiyorum.
Bilgisayar stabil çalışıyor ama oyun oynayınca veya prime 95 de 30 dk sonra kapanıyor.

Oyun konusunda arkadaşla aynı problemi yaşıyorum. Söylenilen her şeyi yaptım ama WWE 2K15 launcher hala ekran kartını görmüyor İntel HD Graphics gösteriyor. BIOS' tan onboard ekran kartını kapatayım dedim BIOS' ta öyle bir seçenek yok. Bilgisayarım HP Pavilion g6. Lütfen yardım edin.

Özellikler:
  • Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz
  • AMD Radeon HD 7600M Series
  • 8 GB RAM
  • Windows 8.1

Sıkıntım Windows 10 güncellemesinden sonra ilginç bir şekilde çözüldü. Teşekkür ederim.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…