Sensensenoglim Kilopat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Eylül 2023 #1 Merhaba bir sitede buldum Türkçe yama sitesi diye VirusTotal üzerinde tarattım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Sizce trojanler sorun yaratabilir mi?
Merhaba bir sitede buldum Türkçe yama sitesi diye VirusTotal üzerinde tarattım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Sizce trojanler sorun yaratabilir mi?
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.164 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #2 Antivirüsler crack kategorisini genelde trojan veya malware olarak görüyor. İçinde virüs olup olmadığını bilmek zor fakat çok düşük bir ihtimal. Ben 50 kere yama kurmuşumdur hiç virüs ile karşılaşmadım. Türkler hele hiç yapmaz.
Antivirüsler crack kategorisini genelde trojan veya malware olarak görüyor. İçinde virüs olup olmadığını bilmek zor fakat çok düşük bir ihtimal. Ben 50 kere yama kurmuşumdur hiç virüs ile karşılaşmadım. Türkler hele hiç yapmaz.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.121 Makaleler 2 Çözümler 28 22 Eylül 2023 #3 Hangi sitenin sonucu bu? Sitenin linkini at.
Sensensenoglim Kilopat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Eylül 2023 #4 Osman Nuri23 dedi: Hangi sitenin sonucu bu? Sitenin linkini at. Genişletmek için tıkla... Türkçe yamacı diye bir site virüslü diyorlar.
Osman Nuri23 dedi: Hangi sitenin sonucu bu? Sitenin linkini at. Genişletmek için tıkla... Türkçe yamacı diye bir site virüslü diyorlar.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.121 Makaleler 2 Çözümler 28 22 Eylül 2023 #5 Sensensenoglim dedi: Türkçe yamacı diye bir site virüslü diyorlar. Genişletmek için tıkla... Virüsli ora bulasmayın. Oyunun yaması da yok.
Sensensenoglim dedi: Türkçe yamacı diye bir site virüslü diyorlar. Genişletmek için tıkla... Virüsli ora bulasmayın. Oyunun yaması da yok.