WWE'yi izlemeye devam eden var mı?

Aktif olarak güreşiyor mu hâlâ?
Rated R Superstar'ı da çok severdim. Giriş müziği çok iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arada bir gözüküyor. Oğlu ile arası iyi değil. Dominik artık babasına düşman. En son annesine hakaret etti ve yolları ayrıldı. Rey şu anlık gözükmüyor.

Rey'in bir aralar Royal Rumble'da sarı-siyah kostümle geri dönüşü vardı. Bu tarz sahneler/anlar insanı bayağı hypelıyor. Edge'nin dönüşü de öyle olmuştu. Bir süre WWE takip etmeye başlattırmıştı hatta.

Dominik, Edge'ye low blow yaptı en son geldiğinde. Roman ile feuda girdi ve yenildikten sonra ortadan kayboldu.

Bu yenilgiler, galibiyetler, maç esnasında yapılacak hareketlerin tamamı önceden belirli şeylerden mi oluşuyor? Yoksa güreşçiler maçı doğaçlama oynuyorlar fakat kazanan/kaybeden önceden belli mi oluyor?

Bu yenilgiler, galibiyetler, maç esnasında yapılacak hareketlerin tamamı önceden belirli şeylerden mi oluşuyor? Yoksa güreşçiler maçı doğaçlama oynuyorlar fakat kazanan/kaybeden önceden belli mi oluyor?
Bilindiği gibi senaryo. Aslında WWE'yi bir dizi gibi söyleyebiliriz. Yenilgi ve galibiyetler önceden belli oluyor fakat hareketlerin tamamı birebir değil. Biraz doğaçlama oluyor ama kimin kazanacağı belli.

Bazen botch dediğimiz olaylar var. Saçma sapan olaylar oluyor bazen. İşte biri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Anladım, bilgilendirmeniz için çok teşekkürler. Zamanında çok sevdiğim Goldust vardı ya. İlk çıktığı maçlarında entrance olarak kadın gibi çıkıyordu, peruk falan takıyordu. Bence çok yetenekliydi ve movement seti de bir hayli keyifliydi. Kendine has bir tarzı vardı, signature, finisher gibi hareketlerini seviyordum.

Luchador olmayıp onun kadar iyi hurricanrana yapanı görmedim hatta. Hareketleri ve stili çok sakin, kendine hastı. Harcandı bence, bir kemerle görsek iyi olurdu.

Ne demek. Zaten Sosyal ortamında bilgi paylaşmak görevimiz.
Goldust pek sevilen ve hypelanan bir isim değildi. 6 küsur senedir WWE bakarım ama Goldust çok az gözüktü. Hiç denecek kadar az.
Onu görmek zor.

Evet, Goldust bayağı az göründü. Tarzı iyiydi. Neden sevilmedi pek anlamıyorum açıkçası. Goldust & Stardust (Cody Rhodes) ikilisi olarak bayağı iyi iş çıkarıyorlardı.

Goldust'ın 0:56'dan 1:23'e kadar sergilediği performans çok iyi. Hem de Seth Rollins, Roman gibi büyük güreşçilere karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…