canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 4 Eylül 2013 #1 Teknofiyat'da çıkmayan bazı siteler akakce'de çıkıyor. Burada çıkan siteler güvenilir mi ?
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2013 #2 Baz siteler dışında güvenilir. Adını ilk kez duyduğumuz siteler dışında alışveriş yapılırsa sorun olmayacaktır.
Baz siteler dışında güvenilir. Adını ilk kez duyduğumuz siteler dışında alışveriş yapılırsa sorun olmayacaktır.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 4 Eylül 2013 #3 Mesala şu sitelerden hangisinden alışveriş yapabilirim ? en ucuz Nokia Lumia 720 Cep Telefonu fiyat
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Eylül 2013 #4 Büroteknik ve Beyazeşyam.com'dan alışveriş yapmışlığım vardır. Tabi bu demek değil ki sana da tavsiye ediyorum
Büroteknik ve Beyazeşyam.com'dan alışveriş yapmışlığım vardır. Tabi bu demek değil ki sana da tavsiye ediyorum
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 5 Eylül 2013 #5 Recep Baltaş dedi: Büroteknik ve Beyazeşyam.com'dan alışveriş yapmışlığım vardır. Tabi bu demek değil ki sana da tavsiye ediyorum Genişletmek için tıkla... Son cümle biraz kafamı karıştırdı açıkçası.
Recep Baltaş dedi: Büroteknik ve Beyazeşyam.com'dan alışveriş yapmışlığım vardır. Tabi bu demek değil ki sana da tavsiye ediyorum Genişletmek için tıkla... Son cümle biraz kafamı karıştırdı açıkçası.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2013 #6 TC Alperen Şahin dedi: Son cümle biraz kafamı karıştırdı açıkçası. Genişletmek için tıkla... Ben sorun yaşamadım ama bu senin yaşamayacağın anlamına gelmez demek istiyor. Bence güvenilir yerler hariç bir şey alma. Bunlar zaten Vatan, Eksen, İnventus, Nova, Teknobiyotik vs.
TC Alperen Şahin dedi: Son cümle biraz kafamı karıştırdı açıkçası. Genişletmek için tıkla... Ben sorun yaşamadım ama bu senin yaşamayacağın anlamına gelmez demek istiyor. Bence güvenilir yerler hariç bir şey alma. Bunlar zaten Vatan, Eksen, İnventus, Nova, Teknobiyotik vs.