Arkdaşlar ben hobi amaçlı devre yapmaya başlayacağım. elektronik malzeme,transist' u buldum. Devre elemanları çok uygun fiyata satılıyor, ama bu site güvenilir mi onu bilmiyorum. Ya da bana site önerir misiniz eğer güvenilir değilse?
Adamların adresi var, bu iyi bir şey. Zamanında bir yerde 555 devre aldım. Kargo parasını da ödedim. Kargo gelmiş, annemden bir kez daha kargo parası almışlar. Sinir krizleri geçirmiştim. Firma ile iletişime geçtim ama bir sonuca ulaşamadık.
Ürünler çoğunluk ile Çin ve Hong Kong'dan gönderiliyor. Diğer Avrupa Devletleride mümkün.
Free Shipping özelliğinden faydalanarak ortalama 2-3 hafta gibi bir zamanlama ve devlet postaları ile 150 Dolar'a kadar ürünleri gümrükten sorunsuzca geçiriebilirsiniz*
Ödemede Paypal en büyük avantaj.
*(Kutu içeriği ve ürün bazı olarak farklılıklar gösterebilir)
Ürünler çoğunluk ile Çin ve Hong Kong'dan gönderiliyor. Diğer Avrupa Devletleride mümkün.
Free Shipping özelliğinden faydalanarak ortalama 2-3 hafta gibi bir zamanlama ve devlet postaları ile 150 Dolar'a kadar ürünleri gümrükten sorunsuzca geçiriebilirsiniz*
Ödemede Paypal en büyük avantaj.
*(Kutu içeriği ve ürün bazı olarak farklılıklar gösterebilir)
Bu siteye güvenebilirsin. Ben uzun zamandır malzeme alırım ve hiç bir sorun çıkmadı. Çevremden alanlarda da bir sorun çıktığını duymadım.
Ayrıca alternatif olarak burası da var.