ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #21 262364 dedi: Detaylı bakarsan onu da bulursun istediğin o olsun yani. Genişletmek için tıkla... Çoğu şikayet para iadesinin olduğunu fakat paranın hesaba düşmediği hakkında olur ama Apple yetkili satıcısı asla parayı alıp, gönderim yapmayıp üstüne 6 farklı site falan değiştiremez anlatabiliyormuyum?
262364 dedi: Detaylı bakarsan onu da bulursun istediğin o olsun yani. Genişletmek için tıkla... Çoğu şikayet para iadesinin olduğunu fakat paranın hesaba düşmediği hakkında olur ama Apple yetkili satıcısı asla parayı alıp, gönderim yapmayıp üstüne 6 farklı site falan değiştiremez anlatabiliyormuyum?
Oraltay Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 440 Çözümler 9 23 Haziran 2022 #22 Kapıda ödeme ile almanızda fayda var en azından görerek alırsınız.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.410 Makaleler 3 Çözümler 58 23 Haziran 2022 #23 Tütün ürünlerinin sanal ortamdan satışı yasak. Eğer dolandırılırsanız veya başka bir şey yaşanırsa, sorumlusu sizsiniz.
Tütün ürünlerinin sanal ortamdan satışı yasak. Eğer dolandırılırsanız veya başka bir şey yaşanırsa, sorumlusu sizsiniz.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 23 Haziran 2022 #24 Evou dedi: Bu site güvenilir kapıda ödemede bulunuyor arkadaşım almıştı Buharkeyf | Ucuz Likit - Elektronik Sigara ve Likit. Genişletmek için tıkla... Hocam kapıda ödeme almak isterdim ama işe gidiyorum ve ailemin haberi olmaması lazım.
Evou dedi: Bu site güvenilir kapıda ödemede bulunuyor arkadaşım almıştı Buharkeyf | Ucuz Likit - Elektronik Sigara ve Likit. Genişletmek için tıkla... Hocam kapıda ödeme almak isterdim ama işe gidiyorum ve ailemin haberi olmaması lazım.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.426 Çözümler 5 23 Haziran 2022 #25 HD4450 dedi: Hocam kapıda ödeme almak isterdim ama işe gidiyorum ve ailemin haberi olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam iş yerinize getirtin.
HD4450 dedi: Hocam kapıda ödeme almak isterdim ama işe gidiyorum ve ailemin haberi olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam iş yerinize getirtin.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 23 Haziran 2022 #26 Evou dedi: Hocam iş yerinize getirtin. Genişletmek için tıkla... Amcamın yanında çalışıyorum