RozanBrahm Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 483 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Türkçe Yama indir | Türkçe Yama - Oyunlarınız için Türkçe Yamalar Turkceyamaindir.org oyunlarınız ve programlarınız için kullanabileceğiniz güncel Türkçe Yama bulabil www.turkce-yama.net Bu siteden birkaç oyuna yama indirecektim de güvenli bir site mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
Türkçe Yama indir | Türkçe Yama - Oyunlarınız için Türkçe Yamalar Turkceyamaindir.org oyunlarınız ve programlarınız için kullanabileceğiniz güncel Türkçe Yama bulabil www.turkce-yama.net Bu siteden birkaç oyuna yama indirecektim de güvenli bir site mi?
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 9 Haziran 2021 #2 RozanBrahm dedi: Türkçe Yama indir | Türkçe Yama - Oyunlarınız için Türkçe Yamalar Turkceyamaindir.org oyunlarınız ve programlarınız için kullanabileceğiniz güncel Türkçe Yama bulabil www.turkce-yama.net Bu siteden birkaç oyuna yama indirecektim de güvenli bir site mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir hep oradan indiriyorum. Daha doğrusu arkadaşıma oradan. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2022
RozanBrahm dedi: Türkçe Yama indir | Türkçe Yama - Oyunlarınız için Türkçe Yamalar Turkceyamaindir.org oyunlarınız ve programlarınız için kullanabileceğiniz güncel Türkçe Yama bulabil www.turkce-yama.net Bu siteden birkaç oyuna yama indirecektim de güvenli bir site mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir hep oradan indiriyorum. Daha doğrusu arkadaşıma oradan.
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 9 Haziran 2021 #3 AC:Valhalla Türkçe yama için kullandım güvenilir.
Erdinç Eren Alan 0 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.463 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 Ben bu siteden 1 kez bile düzgün yama indiremedim, ya dosyaların hepsi silinmiş oluyor ya da link kırık oluyor genelde. O yüzden pek de bir önemi kalmıyor. Ama sanki Valhalla'nın yamasını oradan indirmiş gibi hatırlıyorum.
Ben bu siteden 1 kez bile düzgün yama indiremedim, ya dosyaların hepsi silinmiş oluyor ya da link kırık oluyor genelde. O yüzden pek de bir önemi kalmıyor. Ama sanki Valhalla'nın yamasını oradan indirmiş gibi hatırlıyorum.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 9 Haziran 2021 #5 Kullandım, bir problem görmedim.
RozanBrahm Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 483 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #6 Tamamdır yazan herkese teşekkür ederim.