ALASKALİ Centipat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #1 Kredi kartım ile Game Pass üyelik almaya çalıştığımda. Bu satın alma işlemi için onay alınamadı Sorularınız varsa lütfen ödeme kabul eden sağlayıcınıza başvurunuz. Diye bir hatta ile karşılaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2020
Kredi kartım ile Game Pass üyelik almaya çalıştığımda. Bu satın alma işlemi için onay alınamadı Sorularınız varsa lütfen ödeme kabul eden sağlayıcınıza başvurunuz. Diye bir hatta ile karşılaşıyorum.
Çözüm Xcylde 16 Ekim 2020 ALASKALİ dedi: Kredi kartım ile Game Pass üyelik almaya çalıştığımda. Bu satın alma işlemi için onay alınamadı sorularınız varsa lütfen ödeme kabul eden sağlayıcınıza başvurunuz. Diye bir hatta ile karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da olmuştu. Sanal kart kullandım çözdüm.
ALASKALİ dedi: Kredi kartım ile Game Pass üyelik almaya çalıştığımda. Bu satın alma işlemi için onay alınamadı sorularınız varsa lütfen ödeme kabul eden sağlayıcınıza başvurunuz. Diye bir hatta ile karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da olmuştu. Sanal kart kullandım çözdüm.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 16 Ekim 2020 #2 ALASKALİ dedi: Kredi kartım ile Game Pass üyelik almaya çalıştığımda. Bu satın alma işlemi için onay alınamadı sorularınız varsa lütfen ödeme kabul eden sağlayıcınıza başvurunuz. Diye bir hatta ile karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da olmuştu. Sanal kart kullandım çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
ALASKALİ dedi: Kredi kartım ile Game Pass üyelik almaya çalıştığımda. Bu satın alma işlemi için onay alınamadı sorularınız varsa lütfen ödeme kabul eden sağlayıcınıza başvurunuz. Diye bir hatta ile karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana da olmuştu. Sanal kart kullandım çözdüm.
KS KS ALASKALİ Centipat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #3 sanal kart nerde n nasıl alırım Artı 0 Eksi
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 16 Ekim 2020 #4 ALASKALİ dedi: sanal kart nerde n nasıl alırım Genişletmek için tıkla... Hangi kartı kullandın ? Artı 0 Eksi
KS KS ALASKALİ Centipat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #5 Tamamdır sorunum çözüldü ininal sanal kart ile sorunsuz bir şekilde aldım Artı 0 Eksi