Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 280 10 Aralık 2023 #1 Bende Messi X crazyfast kramponum var. Ben bunun dişlerini çıkabilir miyim? Ve tabanını düz yapıp halı sahada oynayabilir miyim?
Bende Messi X crazyfast kramponum var. Ben bunun dişlerini çıkabilir miyim? Ve tabanını düz yapıp halı sahada oynayabilir miyim?
J J0rex Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 301 Çözümler 2 10 Aralık 2023 #2 Signedx dedi: Bende Messi X crazyfast kramponum var. Ben bunun dişlerini çıkabilir miyim? Ve tabanını düz yapıp halı sahada oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Plastiği çakmakla erit sonra bir ahşapçıya söyle yapmak istediğini ancak o çiviler çıkar. Tanıdığın ahşapçı yoksa bıçakla yapabilirsin.
Signedx dedi: Bende Messi X crazyfast kramponum var. Ben bunun dişlerini çıkabilir miyim? Ve tabanını düz yapıp halı sahada oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Plastiği çakmakla erit sonra bir ahşapçıya söyle yapmak istediğini ancak o çiviler çıkar. Tanıdığın ahşapçı yoksa bıçakla yapabilirsin.
Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 280 10 Aralık 2023 #3 J0rex dedi: Plastiği çakmakla erit sonra bir ahşapçıya söyle yapmak istediğini ancak o çiviler çıkar. Tanıdığın ahşapçı yoksa bıçakla yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani çivileri erittim diyelim geriye düz bir taban kalacak oraya halı sahada oynamak için bişeyler yapabilir miyim ? Ahşapçı ne yapabilir ki oraya ?
J0rex dedi: Plastiği çakmakla erit sonra bir ahşapçıya söyle yapmak istediğini ancak o çiviler çıkar. Tanıdığın ahşapçı yoksa bıçakla yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani çivileri erittim diyelim geriye düz bir taban kalacak oraya halı sahada oynamak için bişeyler yapabilir miyim ? Ahşapçı ne yapabilir ki oraya ?
J J0rex Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 301 Çözümler 2 10 Aralık 2023 #4 Signedx dedi: Yani çivileri erittim diyelim geriye düz bir taban kalacak oraya halı sahada oynamak için bir şeyler yapabilir miyim? Ahşapçı ne yapabilir ki oraya? Genişletmek için tıkla... El yeteneğin varsa yaparsın. Ahşapçı makineyle pürüzsüz şekilde kesecek.
Signedx dedi: Yani çivileri erittim diyelim geriye düz bir taban kalacak oraya halı sahada oynamak için bir şeyler yapabilir miyim? Ahşapçı ne yapabilir ki oraya? Genişletmek için tıkla... El yeteneğin varsa yaparsın. Ahşapçı makineyle pürüzsüz şekilde kesecek.
Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 280 10 Aralık 2023 #5 J0rex dedi: El yeteneğin varsa yaparsın. Ahşapçı makineyle pürüzsüz şekilde kesecek. Genişletmek için tıkla... Ahşapçı var oraya götürürüm o keser sonra altını sahada oynamak için birşeyler yapabilir miyim ? Bilmiyorsanızda sıkıntı yok.
J0rex dedi: El yeteneğin varsa yaparsın. Ahşapçı makineyle pürüzsüz şekilde kesecek. Genişletmek için tıkla... Ahşapçı var oraya götürürüm o keser sonra altını sahada oynamak için birşeyler yapabilir miyim ? Bilmiyorsanızda sıkıntı yok.