X-Firefox Nasıl Kaldırılır?

Electus0

Hectopat
Daha fazla  
Bir antivirüs programı indiriyordum ve indirirken kendi kendine Firefox indirmiş. Başka bir tarayıcı kullandığım için silmek istedim. Dosyalarını kaldırdım fakat Görev Yöneticisi başlangıç sekmesinde X-Firefox diye bir şey gözüküyor ve bilgisayar açıldığında sağ üstte İstart diye bir şey çıkıyor. Bu ikisini kaldırmayı denedim fakat hiçbir yerde dosya bulamadım. Bu ikisini kaldırmanın bir yolu var mıdır? Nasıl kaldırabilirim?

Sağ tıkla dosya konumunu aç diyin.
Sonra ordaki dosyaları silin.

İndirme proglamında kurulumunda sorar indirilsinmi diye ve işaretlidir işareti kaldırmanız gerekiyordu.

Çözümü kendim buldum arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler. Konuyu kapatabilirsiniz.

Çalıştır penceresine regedit yazarak kayıt defterini açın. Aşağıdaki anahtara ulaşın.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Arama kısmına regedit yazıp gönderdiğim konuma gitmeniz gerekiyor. Oradan başlangıç kısmında kaldırmak istediğinizi seçip sil diyeceksiniz.

Çok teşekkürler peki burdan silmek dosya konumunuda siliyor mu ? Malum bulunmuyordu konumu

O kadar bilgim yok yardımcı olamayacağım. Rica ederim.

Çok teşekkürler peki burdan silmek dosya konumunuda siliyor mu ? Malum bulunmuyordu konumu
Silmiyor. Zararlı sizde de mevcutsa farklı bir konu açıp aşağıdaki raporu paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…