X hesabı çalındı

strongTURK

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. 1 saat önce X'ten bir mail geldi ve baktığımda hesabınıza giriş yapılmaya çalışılıyor bu siz misiniz dedi. Ben de hesabıma girip tam şifreyi değiştirecekken hesaptan attı ve mailler yağmaya başladı. İlk başta hesabınıza giriş yapıldı dedi sonra iki faktörlü doğrulama etkinleştirildi dedi sonra da şifre değiştirildi dedi.

X'i kullanmadığım için çok fazla ilgilenmemiştim çift doğrulamayı açmakla falan ama keşke açsaymışım diyorum şimdi. X'e mail attım ama sizce hesabı geri alabilir miyim ya da geri alabilmem için ne yapmam gerekiyor? Çift doğrulamayı açtığı için hesaba giriş yapamıyorum yoksa şifreyi falan değiştirip girebileceğim.

Umarım sorunumu anlatabilmişimdir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Şifre sıfırlama işlemini denedikten sonra hâlâ giriş yapamıyorsanız Destek İsteği göndererek bize ulaşın. Ele geçirilen X hesabıyla ilişkili olan e-posta adresini kullandığınızdan emin olun. Diğer bilgileri ve talimatları bu e-posta adresine göndereceğiz. Destek isteğinizi gönderirken lütfen hem kullanıcı adınızı hem de hesabınıza en son eriştiğiniz tarihi belirtin. Kaynak : X Support

Şifre sıfırlama işlemini denedikten sonra hâlâ giriş yapamıyorsanız Destek İsteği göndererek bize ulaşın. Ele geçirilen X hesabıyla ilişkili olan e-posta adresini kullandığınızdan emin olun. Diğer bilgileri ve talimatları bu e-posta adresine göndereceğiz. Destek isteğinizi gönderirken lütfen hem kullanıcı adınızı hem de hesabınıza en son eriştiğiniz tarihi belirtin. Kaynak: X Support.

Aynılarını yaptım destek kısmından sonuç bekliyorum. İnşallah kurtarabilirim. X kullandığım bir playform değil ama inat ettim kurtarmak istiyorum. Bir de ne yapacakları belli olmaz hesaptan :)

Merhaba hesabınızı kurtarabildiniz mi acaba?

Şifremi değiştirebildim ama 2 faktörlü doğrulamayı halledemedim henüz. 2 faktörlü doğrulamayı kaldırmak için form doldurdum sonrasında bir mail attılar ve bu linke tıklayarak hesabınızı doğrulayın diyor. Linke tıkladığımdaysa link açılmıyor. Orada takıldım şu anlık.

Merhaba hesabınızı kurtarabildiniz mi acaba?

Kurtardım hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı