Merhaba. Direkt konuya giriyorum. M238 kullanıyordum ancak puf oldu o yüzden DLM-355 kullanıyorum. Mouse sorunsuz çalışıyor ancak hem DPI düşük, hem pek göze hitap etmiyor, hem eski. O yüzden birkaç sorum var.
1) Sizce bu mouse alınır mı? Bütçem gıdım artmıyor zira hem param bu kadar, hem öğrenciyim, hem elim G203 LS'e olmuyor. Bu X-Jammer tarzı Deathadder çakmaları iyi oturuyor elime.
2) Sizce ürünü çevre birimi tavsiyelerime koyayım mı?
Trust GXT 154 Falx 21835 Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Trust GXT 154 Falx 21835 Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!