King is Future Femtopat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 X Launcher virüslü müdür arkadaşlar? Her kafadan bambaşka bir ses çıkıyor konuyu bilen varsa yardım ederse sevinirim. @NeqetRia sen biliyosundur herhalde bu konu ilgili bir şeyler kral. Son düzenleme: 14 Şubat 2023
X Launcher virüslü müdür arkadaşlar? Her kafadan bambaşka bir ses çıkıyor konuyu bilen varsa yardım ederse sevinirim. @NeqetRia sen biliyosundur herhalde bu konu ilgili bir şeyler kral.
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.471 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Nürburgring 14 Şubat 2023 #2 Hayır, virüs değil.
Loud Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 830 Yer U.S.A. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 14 Şubat 2023 #3 King is Future dedi: X Launcher virüslü müdür arkadaşlar? Her kafadan bambaşka bir ses çıkıyor konuyu bilen varsa yardım ederse sevinirim. @NeqetRia sen biliyosundur herhalde bu konu ilgili bir şeyler kral. Genişletmek için tıkla... Bir atasözü var beleş peynir fare kapanındadır.
King is Future dedi: X Launcher virüslü müdür arkadaşlar? Her kafadan bambaşka bir ses çıkıyor konuyu bilen varsa yardım ederse sevinirim. @NeqetRia sen biliyosundur herhalde bu konu ilgili bir şeyler kral. Genişletmek için tıkla... Bir atasözü var beleş peynir fare kapanındadır.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 14 Şubat 2023 #4 Hayır değil.
King is Future Femtopat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #5 Teşekkürler arkadaşlar hepinize. Konuyu açtıktan sonra da bir araştırma yaptım uygulama sadece bütün haber sitelerinin kullandığı o çerezleri kullanıyormuş. @Loud yine de sanada teşekkürler kral.
Teşekkürler arkadaşlar hepinize. Konuyu açtıktan sonra da bir araştırma yaptım uygulama sadece bütün haber sitelerinin kullandığı o çerezleri kullanıyormuş. @Loud yine de sanada teşekkürler kral.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 17 Şubat 2023 #6 Hayır virüs değil,videolardaki antivirusü devre dışı bırak kodları falan hep yalan, virüs olmasıyla alakası yok.
Hayır virüs değil,videolardaki antivirusü devre dışı bırak kodları falan hep yalan, virüs olmasıyla alakası yok.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.557 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 17 Şubat 2023 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
King is Future Femtopat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #8 NeqetRia dedi: Hayır virüs değil, videolardaki antivirusü devre dışı bırak kodları falan hep yalan, virüs olmasıyla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler(hatırlarsan YT'de tanışmıştık)
NeqetRia dedi: Hayır virüs değil, videolardaki antivirusü devre dışı bırak kodları falan hep yalan, virüs olmasıyla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler(hatırlarsan YT'de tanışmıştık)
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 19 Şubat 2023 #9 King is Future dedi: Teşekkürler(hatırlarsan YT'de tanışmıştık) Genişletmek için tıkla... Hatırlayamadım hocam yorumlarda Technopat adın ne diye soran siz miydiniz?
King is Future dedi: Teşekkürler(hatırlarsan YT'de tanışmıştık) Genişletmek için tıkla... Hatırlayamadım hocam yorumlarda Technopat adın ne diye soran siz miydiniz?
King is Future Femtopat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #10 NeqetRia dedi: Hatırlayamadım hocam yorumlarda Technopat adın ne diye soran siz miydiniz? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam(kusura bakmayın müsait olamadım)
NeqetRia dedi: Hatırlayamadım hocam yorumlarda Technopat adın ne diye soran siz miydiniz? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam(kusura bakmayın müsait olamadım)