X-Level powerbank alınır mı?

Makaleler
5
Daha fazla  
Hocalarım selamlar, malumunuz dün yaşanan deprem hepimize aslında depreme ne kadar hazırlıksızız hatırlatmış oldu. Hepimize tekrardan çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun İnşaallah. Herhangi bir enkaz altında kalma durumunda güçlü bir powerbank arıyorum. Vatan'da bu powerbanki buldum. Marka nasıl önerirmisiniz? Ürün kaliteli midir?

Yoksa Samsung'un bu modelini mi önerirsiniz?

Not: Telefonum Samsung Galaxy S23 Ultra

Hocalarım selamlar, malumunuz dün yaşanan deprem hepimize aslında depreme ne kadar hazırlıksızız hatırlatmış oldu. Hepimize tekrardan çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun İnşaallah. Herhangi bir enkaz altında kalma durumunda güçlü bir powerbank arıyorum. Vatan'da bu powerbanki buldum. Marka nasıl önerirmisiniz? Ürün kaliteli midir?

Not: Telefonum Samsung Galaxy S23 Ultra
Umarım kullanmanıza ihtiyaç olmaz hocam.

Hocalarım selamlar, malumunuz dün yaşanan deprem hepimize aslında depreme ne kadar hazırlıksızız hatırlatmış oldu. Hepimize tekrardan çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun inşaallah. Herhangi bir enkaz altında kalma durumunda güçlü bir powerbank arıyorum. Vatan'da bu powerbanki buldum. Marka nasıl önerir misiniz? Ürün kaliteli midir?

Not: Telefonum Samsung Galaxy S23 Ultra.

Alabileceğiniz en iyi powerbank bu Samsung modelidir kesinlikle tavsiye ederim diğer markaya göre çok daha uzun ömürlüdür. Diğer marka 50k mAh olabilir fakat çoğu marka gerçek mAh değerini yansıtamaz o yüzden bilindik markalardan şaşmamak lazım Powerbank'te anket ve Samsung fazlasıyla iyidir tavsiye ederim. Ayrıca powerbank deprem gibi zamanlar için alınıyorsa çok kullanılmayacak demektir o yüzdende şarjı fullenip kenarda duracaksa şarjı fullememenizi öneririm. Çünkü şarjı full bir şekilde bekletmek pile çok ciddi zarar verir o yüzden pil yüzdesi 70 falan yapılıp o şekilde kenarda durursa çok daha uzun ömürlü olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı