4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 28 Ağustos 2022 #21 5500 TL'ye RTX 2060 bile yok, RTX 2060 laptop nasıl olsun ki? Sahtekar olduğu apaçık belli.
K koraywalker0 Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 20 30 Ağustos 2022 #22 HavucluDavsan dedi: Tecrübelerime. Yakalanabilir. Arkadaş dolandırıcı yakalanırsa parasını geri alabilir. Çalıntı hesap kullandıysa dolandırıcı işlemler HavucluDavsan dedi: Tecrübelerime. Yakalanabilir. Arkadaş dolandırıcı yakalanırsa parasını geri alabilir. Çalıntı hesap kullandıysa dolandırıcı işlemler baya baya uzar. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ben nasil yakalanmiyor anlamıyorum. Adamin numarasi fln var son bulundugu yeri elbet bir sekilde bulurlar. Bu kadarda olmamali 462488 dedi: 5500 TL'ye RTX 2060 bile yok, RTX 2060 laptop nasıl olsun ki? Sahtekar olduğu apaçık belli. Genişletmek için tıkla... Ne bilelim valla ya konusurken nisanlima fln aldim kullanamadim dedi HavucluDavsan dedi: Çalıntı kimlikler ve çalıntı hesaplar kullanılıyor çoğu dolandırıcılıkta. Sonuca ulaşılması zor. Genişletmek için tıkla... Birde ustune ustluk bir numara ariyor ve link atıcaz onaylayin ve 30k para gonderecez diyorlar.
HavucluDavsan dedi: Tecrübelerime. Yakalanabilir. Arkadaş dolandırıcı yakalanırsa parasını geri alabilir. Çalıntı hesap kullandıysa dolandırıcı işlemler HavucluDavsan dedi: Tecrübelerime. Yakalanabilir. Arkadaş dolandırıcı yakalanırsa parasını geri alabilir. Çalıntı hesap kullandıysa dolandırıcı işlemler baya baya uzar. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ben nasil yakalanmiyor anlamıyorum. Adamin numarasi fln var son bulundugu yeri elbet bir sekilde bulurlar. Bu kadarda olmamali 462488 dedi: 5500 TL'ye RTX 2060 bile yok, RTX 2060 laptop nasıl olsun ki? Sahtekar olduğu apaçık belli. Genişletmek için tıkla... Ne bilelim valla ya konusurken nisanlima fln aldim kullanamadim dedi HavucluDavsan dedi: Çalıntı kimlikler ve çalıntı hesaplar kullanılıyor çoğu dolandırıcılıkta. Sonuca ulaşılması zor. Genişletmek için tıkla... Birde ustune ustluk bir numara ariyor ve link atıcaz onaylayin ve 30k para gonderecez diyorlar.