Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 15 Haziran 2022 #1 Dostlar dün logan izledim çok güzel bir filmdi fakat filmde karakterler hakkında bilmediğim şeyler vardı mesela Charles'ın hali gibi. Bunları anlamak için X-men serisini baştan izlemek istiyorum. Sırası nasıldır? Hangisinden başlayayım?
Dostlar dün logan izledim çok güzel bir filmdi fakat filmde karakterler hakkında bilmediğim şeyler vardı mesela Charles'ın hali gibi. Bunları anlamak için X-men serisini baştan izlemek istiyorum. Sırası nasıldır? Hangisinden başlayayım?
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.922 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2022 #2 X-Men: First Class X-Men: Days of Future Past X-Men Origins: Wolverine X-Men: Apocalypse Dark Phoenix x Men X2: X-Men United X-Men Last Stand Wolverine Deadpool Deadpool 2 The New Mutants Logan
X-Men: First Class X-Men: Days of Future Past X-Men Origins: Wolverine X-Men: Apocalypse Dark Phoenix x Men X2: X-Men United X-Men Last Stand Wolverine Deadpool Deadpool 2 The New Mutants Logan