Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #1 Yakın zamanda X-Plane 11 almayı düşünüyorum da joystick gerekli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.250 Çözümler 56 2 Eylül 2022 #2 Canerrt dedi: Yakın zamanda X-Plane 11 almayı düşünüyorum da joystick gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Gerekli değil ama joystick olmadan sürmek zor biraz. Ve de aynı keyfi vermez. Ama tabi ki klavye ile de oynanır. Web'de tuş atamaları mevcut. Artı 0 Eksi
Canerrt dedi: Yakın zamanda X-Plane 11 almayı düşünüyorum da joystick gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Gerekli değil ama joystick olmadan sürmek zor biraz. Ve de aynı keyfi vermez. Ama tabi ki klavye ile de oynanır. Web'de tuş atamaları mevcut.
KS KS Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #3 AnotherJourney dedi: Gerekli değil ama joystick olmadan sürmek zor biraz. Ve de aynı keyfi vermez. Ama tabii ki klavye ile de oynanır. Web'de tuş atamaları m Genişletmek için tıkla... Peki gamepad ile oynanabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
AnotherJourney dedi: Gerekli değil ama joystick olmadan sürmek zor biraz. Ve de aynı keyfi vermez. Ama tabii ki klavye ile de oynanır. Web'de tuş atamaları m Genişletmek için tıkla... Peki gamepad ile oynanabilir mi?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.250 Çözümler 56 2 Eylül 2022 #4 Canerrt dedi: Peki gamepad ile oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın banım vardı yazamadım. Gamepad çok kapsamlı tuşlara sahip değil. Uçakta da bir sürü ayar var. Oynarsınız yine iyice fakat tam keyif alamazsınız bence. Artı 0 Eksi
Canerrt dedi: Peki gamepad ile oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın banım vardı yazamadım. Gamepad çok kapsamlı tuşlara sahip değil. Uçakta da bir sürü ayar var. Oynarsınız yine iyice fakat tam keyif alamazsınız bence.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #5 Bu tip oyunların zevki uçuş kolu ile çıkıyor. İkinci el bir Logitech Extreme 3D Pro da alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu tip oyunların zevki uçuş kolu ile çıkıyor. İkinci el bir Logitech Extreme 3D Pro da alabilirsiniz.