X Prime One oyuncu koltuğu alınır mı?

xPrime King kullanıcısından aldığım dönütlerde malzeme kalitesi biraz sert dedi ancak yeni olduğu için diye belirtti. Dikiş kalitesi gayet başarılı. Boy ve kilonuzu göz önünde bulundurarak almanızı tavsiye ederim. Gıcırdama yok ve bel boyun desteği gayet rahat. Kısacası tavsiye edilir. Siparişten 2 hafta sonra eline ulaştı.

Xprime king kullanıcısından aldığım dönütlerde malzeme kalitesi biraz sert dedi ancak yeni olduğu için diye belirtti. Dikiş kalitesi gayet başarılı. Boy ve kilonuzu göz önünde bulundurarak almanızı tavsiye ederim. Gıcırdama yok ve bel boyun desteği gayet rahat. Kısacası tavsiye edilir. Siparişten 2 hafta sonra eline ulaştı.

Teşekkür ederim sipariş verdim 1 hafta oluyor ama sanırım bana biraz daha geç gelecek bayram falan girdi araya.

Anladım, hayırlı olsun. Memnun kalıp kalmadığınızı gelince belirtirseniz süper olur. Maalesef pek fazla geri dönüt yok internette.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı