xPrime King kullanıcısından aldığım dönütlerde malzeme kalitesi biraz sert dedi ancak yeni olduğu için diye belirtti. Dikiş kalitesi gayet başarılı. Boy ve kilonuzu göz önünde bulundurarak almanızı tavsiye ederim. Gıcırdama yok ve bel boyun desteği gayet rahat. Kısacası tavsiye edilir. Siparişten 2 hafta sonra eline ulaştı.
Xprime king kullanıcısından aldığım dönütlerde malzeme kalitesi biraz sert dedi ancak yeni olduğu için diye belirtti. Dikiş kalitesi gayet başarılı. Boy ve kilonuzu göz önünde bulundurarak almanızı tavsiye ederim. Gıcırdama yok ve bel boyun desteği gayet rahat. Kısacası tavsiye edilir. Siparişten 2 hafta sonra eline ulaştı.
Evet kullanıyorum gayet rahat kullanışlı fakat kolu aşağa yukarı indirme tuşuna sakın sert basmayın içeri kaçıyor çok rahat ben de kaçtı ama en yukarı sabitledim zaten böyle kullanıyordum.
Evet kullanıyorum gayet rahat kullanışlı fakat kolu aşağa yukarı indirme tuşuna sakın sert basmayın içeri kaçıyor çok rahat ben de kaçtı ama en yukarı sabitledim zaten böyle kullanıyordum.