X Prime One oyuncu koltuğu alınır mı?

317642

Hectopat
X Prime One oyuncu koltuğu alınır mı bu fiyata daha iyisi var mıdır?
.

1300 TL civarlarına çıkabilirseniz xDrive bakın bana çok fazla güven vermiyor uzun vadede sorun yaratacakmış gibi duruyor.

xPrime King kullanıcısından aldığım dönütlerde malzeme kalitesi biraz sert dedi ancak yeni olduğu için diye belirtti. Dikiş kalitesi gayet başarılı. Boy ve kilonuzu göz önünde bulundurarak almanızı tavsiye ederim. Gıcırdama yok ve bel boyun desteği gayet rahat. Kısacası tavsiye edilir. Siparişten 2 hafta sonra eline ulaştı.

Teşekkür ederim sipariş verdim 1 hafta oluyor ama sanırım bana biraz daha geç gelecek bayram falan girdi araya.

Anladım, hayırlı olsun. Memnun kalıp kalmadığınızı gelince belirtirseniz süper olur. Maalesef pek fazla geri dönüt yok internette.

Teşekkür ederim sipariş verdim 1 hafta oluyor ama sanırım bana biraz daha geç gelecek bayram falan girdi araya.

Merhaba. Siparişiniz elinize geçti mi? Memnun musunuz üründen? Bende satın almayı planlıyorum.

Şu an kullanıyor olmanız lazım, ürün nasıl, memnun musunuz?

Evet kullanıyorum gayet rahat kullanışlı fakat kolu aşağa yukarı indirme tuşuna sakın sert basmayın içeri kaçıyor çok rahat ben de kaçtı ama en yukarı sabitledim zaten böyle kullanıyordum.

Evet kullanıyorum gayet rahat kullanışlı fakat kolu aşağa yukarı indirme tuşuna sakın sert basmayın içeri kaçıyor çok rahat ben de kaçtı ama en yukarı sabitledim zaten böyle kullanıyordum.
Her hangi bir göçme vesaire oldu mu? Oturduğunuz alanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…