J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.783 6 Ekim 2023 #11 Tolga Doğan dedi: Teşekkürler. bende Aqua Control 2 ve Klasse Longteng arasın da kaldım. Wraith Blade X var bir de, karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Ben de tam olarak bunlar arasında kaldım. Ne aldın?
Tolga Doğan dedi: Teşekkürler. bende Aqua Control 2 ve Klasse Longteng arasın da kaldım. Wraith Blade X var bir de, karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Ben de tam olarak bunlar arasında kaldım. Ne aldın?
Plory Centipat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 1 6 Ekim 2023 #12 jackarmis dedi: Ben de tam olarak bunlar arasında kaldım. Ne aldın? Genişletmek için tıkla... aqua control 2 alın bence hocam, ben gayet memnunum.
jackarmis dedi: Ben de tam olarak bunlar arasında kaldım. Ne aldın? Genişletmek için tıkla... aqua control 2 alın bence hocam, ben gayet memnunum.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.783 7 Ekim 2023 #13 Plory dedi: aqua control 2 alın bence hocam, ben gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Pürüzlü diye bir şey yazmış herkes, ne anlama geldiğini anlayamadım. Neyi kastettiklerini.
Plory dedi: aqua control 2 alın bence hocam, ben gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Pürüzlü diye bir şey yazmış herkes, ne anlama geldiğini anlayamadım. Neyi kastettiklerini.