X-Raypad Aqua Control Zero vs Steel Series QCK Heavy

Yer
İstanbul
Merhaba.

X-Raypad Aqua Control Zero :

Steel Series QCK Heavy:

Valorant'ta en yüksek seviyede, Radyant ELO'da, e-sporcularla sürekli rekabet halinde olan birisi için hangi control mousepadi önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

X-Raypad Aqua Control Zero:

SteelSeries QCK Heavy:

Valorant'ta en yüksek seviyede, Radyant ELO'da, e-sporcularla sürekli rekabet halinde olan birisi için hangi Control mousepadi önerirsiniz?

Kontrol mu ariyosunzu yoksa Speed mouse pad mi?

Kontrol mu ariyosunzu yoksa Speed mouse pad mi?
Kesinlikle kontrol. Lamzu energon kullanıyorum 4 aydır. Çok kaliteli mouse pad olmasına rağmen beni valorantta hayattan bezdirdi.
Lamzu energon gerçekten çok iyi bir mouse pad ama valorant oynarken FPS oyunu oynarken nişangahımı istediğim sabitlikte tutamıyorum ve minimal hareketlerde crosshair yani nişangahım istediğim miktarda hızda vsvs kaymıyor...

@Wix0
@A4tech

Aqua Control Zero kullanan kişi sanırım kollukta kullanmak zorundaymış pürüzlü yapısından dolayı vsvs.
Kollukta almam gerekir eğer bunu alırsam öyle mi?
Kişinin cildine ve hassasiyet durumuna göre değişir. Ben bir problem yaşamadım şahsen. Ama bu sizin yaşamayacağınız anlamına gelmez. Deneyerek öğrenebilirsiniz.

Kişinin cildine ve hassasiyet durumuna göre değişir. Ben bir problem yaşamadım şahsen. Ama bu sizin yaşamayacağınız anlamına gelmez. Deneyerek öğrenebilirsiniz.
Aqua Control Zero aldım iki gündür kullanıyorum çok memnunum.
Kolluk takmaya da asla gerek yokmuş. En azından benim için diyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı