Q Quiwick Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 Elimde AJ159 Apex var. X-Raypad Obsidian Skates almayı düşünüyorum fakat daha önce hiç kullanmadığım için, kullananlardan fikir almak amacıyla konuyu açıyorum. Alınır mı? Almalı mıyım? Çok fark ediyor mu?
Elimde AJ159 Apex var. X-Raypad Obsidian Skates almayı düşünüyorum fakat daha önce hiç kullanmadığım için, kullananlardan fikir almak amacıyla konuyu açıyorum. Alınır mı? Almalı mıyım? Çok fark ediyor mu?
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.399 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #2 Hocam aldınız mı? bende almayı düşünüyorum ama çok fark olur emin olun.
Q Quiwick Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 EmirHene dedi: Hocam aldınız mı? Bende almayı düşünüyorum ama çok fark olur emin olun. Genişletmek için tıkla... Almadım hocam daha ama almayı düşünüyorum sadece iyice karar vermem gerekiyor.
EmirHene dedi: Hocam aldınız mı? Bende almayı düşünüyorum ama çok fark olur emin olun. Genişletmek için tıkla... Almadım hocam daha ama almayı düşünüyorum sadece iyice karar vermem gerekiyor.
M MrHakki Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 283 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #4 Quiwick dedi: Almadım hocam daha ama almayı düşünüyorum sadece iyice karar vermem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... aldınız mı
Quiwick dedi: Almadım hocam daha ama almayı düşünüyorum sadece iyice karar vermem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... aldınız mı