murdck Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #1 Fanı nasıl takacağım? murdck dedi: Fanı nasıl takacağım? Genişletmek için tıkla... Fanın hangi yüzü dışa bakacak? Son düzenleme: 6 Ağustos 2020
Fanı nasıl takacağım? murdck dedi: Fanı nasıl takacağım? Genişletmek için tıkla... Fanın hangi yüzü dışa bakacak?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 6 Ağustos 2020 #2 Dark yazısı bize doğru diğer yazılar egzoz fanına doğru bakacak.
murdck Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #3 BalikŞuşişi dedi: Dark yazısı bize doğru diğer yazılar egzoz fanına doğru bakacak. Genişletmek için tıkla... Peki yönü fark eder mi?
BalikŞuşişi dedi: Dark yazısı bize doğru diğer yazılar egzoz fanına doğru bakacak. Genişletmek için tıkla... Peki yönü fark eder mi?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 6 Ağustos 2020 #4 murdck dedi: Peki yönü fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Yönü derken? Kablosundan bahsediyorsanız aşağı doğru gelirse kablolaması daha basit olur. murdck dedi: Peki yönü fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Ha bu arada internette her fotoğrafta farklı göstermiş fanın yönünü. Bir dakika bekleyin dikkatlice bakıp yazacağım. murdck dedi: Peki yönü fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Düzeltme: Baktım ve Dark Freezer X diye gözüken yazı bizim tarafa gelecek. DARK yazısı ise egzoz fana bakacak.
murdck dedi: Peki yönü fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Yönü derken? Kablosundan bahsediyorsanız aşağı doğru gelirse kablolaması daha basit olur. murdck dedi: Peki yönü fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Ha bu arada internette her fotoğrafta farklı göstermiş fanın yönünü. Bir dakika bekleyin dikkatlice bakıp yazacağım. murdck dedi: Peki yönü fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Düzeltme: Baktım ve Dark Freezer X diye gözüken yazı bizim tarafa gelecek. DARK yazısı ise egzoz fana bakacak.
murdck Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #5 BalikŞuşişi dedi: Yönü derken? Kablosundan bahsediyorsanız aşağı doğru gelirse kablolaması daha basit olur. Ha bu arada internette her fotoğrafta farklı göstermiş fanın yönünü. Bir dakika bekleyin dikkatlice bakıp yazacağım. Düzeltme: Baktım ve Dark Freezer X diye gözüken yazı bizim tarafa gelecek. Dark yazısı ise egzoz fana bakacak. Genişletmek için tıkla... Aynen kitapçığında sizin dediğiniz gibi fakat videosunda tam tersi.
BalikŞuşişi dedi: Yönü derken? Kablosundan bahsediyorsanız aşağı doğru gelirse kablolaması daha basit olur. Ha bu arada internette her fotoğrafta farklı göstermiş fanın yönünü. Bir dakika bekleyin dikkatlice bakıp yazacağım. Düzeltme: Baktım ve Dark Freezer X diye gözüken yazı bizim tarafa gelecek. Dark yazısı ise egzoz fana bakacak. Genişletmek için tıkla... Aynen kitapçığında sizin dediğiniz gibi fakat videosunda tam tersi.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 6 Ağustos 2020 #6 murdck dedi: Aynen kitapçığında sizin dediğiniz gibi fakat videosunda tam tersi. Genişletmek için tıkla... İkisini de sırasıyla deneyin en iyisi Ancak yaptıkları iş çok tutarsız.
murdck dedi: Aynen kitapçığında sizin dediğiniz gibi fakat videosunda tam tersi. Genişletmek için tıkla... İkisini de sırasıyla deneyin en iyisi Ancak yaptıkları iş çok tutarsız.
murdck Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #7 BalikŞuşişi dedi: İkisini de sırasıyla deneyin en iyisi ancak yaptıkları iş çok tutarsız. Genişletmek için tıkla... Bir de ucundan RAM'e değiyor sorun olur mu? murdck dedi: Bir de ucundan RAM'e değiyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Aslında 155mm yazıyordu ve benim kasam 160mm destekliyor nasıl oldu anlamadım.
BalikŞuşişi dedi: İkisini de sırasıyla deneyin en iyisi ancak yaptıkları iş çok tutarsız. Genişletmek için tıkla... Bir de ucundan RAM'e değiyor sorun olur mu? murdck dedi: Bir de ucundan RAM'e değiyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Aslında 155mm yazıyordu ve benim kasam 160mm destekliyor nasıl oldu anlamadım.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 6 Ağustos 2020 #8 murdck dedi: Bir de ucundan RAM'e değiyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... RAM'e değmesi sıkıntı yaratabilir. İlk RAM'i montajladıktan sonra fanı montajlayın yine değerse fanı biraz yukarıya takın.
murdck dedi: Bir de ucundan RAM'e değiyor sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... RAM'e değmesi sıkıntı yaratabilir. İlk RAM'i montajladıktan sonra fanı montajlayın yine değerse fanı biraz yukarıya takın.
murdck Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #9 BalikŞuşişi dedi: RAM'e değmesi sıkıntı yaratabilir. İlk RAM'i montajladıktan sonra fanı montajlayın yine değerse fanı biraz yukarıya takın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürlee yardımınız için sıkıntısız şekilde montajladım.
BalikŞuşişi dedi: RAM'e değmesi sıkıntı yaratabilir. İlk RAM'i montajladıktan sonra fanı montajlayın yine değerse fanı biraz yukarıya takın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürlee yardımınız için sıkıntısız şekilde montajladım.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 6 Ağustos 2020 #10 murdck dedi: Teşekkürlee yardımınız için sıkıntısız şekilde montajladım. Genişletmek için tıkla... Son bir soru. Fanı hangi yöne doğru olacakmış ?
murdck dedi: Teşekkürlee yardımınız için sıkıntısız şekilde montajladım. Genişletmek için tıkla... Son bir soru. Fanı hangi yöne doğru olacakmış ?