X1C alınır mı?

BKDurak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 3D yazıcı almak istiyorum X1C alınır mı? Fiyatının hakkını verir mi?

@Siyah Martı başkanım siz bilgilisiniz bu konuda p1s yeterli olur mu? Sizin filrinizi merak editorum.

Son düzenleme:

@Siyah Martı başkanım siz bilgilisiniz bu konuda p1s yeterli olur mu? Sizin filrinizi merak editorum.
P1S iyidir, X1C ise P1S'in daha da sağlamlaştırılmış versiyonu, zaten çoğu parçası ortak, yinede çoğunlukla ABS, ASA ekstradan Carbon katkılı filament kullanacaksanız, X1C alabilirsiniz, yinede P1S'te bu durumlarda işinizi görebilir.

Ben farklarını tam anlamadım ayrıca p1sde yapay zeka var mı bir de, kafa kısmının yazıcıya takılıp kırıkdığını duydum böyle bir şey var mı?

Ben farklarını tam anlamadım ayrıca p1sde yapay zeka var mı bir de, kafa kısmının yazıcıya takılıp kırıkdığını duydum böyle bir şey var mı?
Benimki 1 aylık, kafa sorunundan kastınız muhtelen, kafanın fana çarparak kırması yerinden çıkarması olabilir, ama bu nadir bir sorun sanırsam, internette 1-2 kere dek geldim. X1C mühendislik ve prototipleme için kullanılabilen bir yazıcı iken P1S standart ve günlük kullanım için daha uygun.

Daha iyi bir örnekle anlatayım.
P1S Doblo koltuklu, hem yük hem yolcu alınabilir, günlük kullanılabilen şehiriçi bir araç, sürekli yük hızlı yıpratır.
X1C Doblo Cargo, sadece yük için tasarlanmış bir araç, yük taşımaya göre dizayn edilmiş, daha ağır yükleri taşıyabilir, ayrıca yük taşımak zarar vermez.

Burada yükten kastım, ABS-ASA-Carbon bu filamentleri X1C ile de P1S ilede basabilirsiniz, ancak P1S extruder olarak uygun değil, bu sebeple erkenden aşınıyor, kamera olarak geride, ekran olarak geride, ve sanırım toplu üretime çok uygun değil. Tavsiyem size P1S olur.

Farkı vermeye kesinlikle değmez. Extruder dişlisi gibi şeyler önemsiz farklar, dilersen değiştirebilirsin.

Detaylı bilgi için sitesinden ve Reddit'den faydalanabilirsin.

Teşekkürler reddit linkide koyarmısınız(düz bambulabmi ayrı sublarmı). Başkanım birde ek olarak normal olarak çoğu özellik aynı diye biliyorum.Keşke ekranı böyle olmasaynış böyle bir yazıcıda,başkanım uzaktan yazdırma yapayzeka falan bundada varmı ayrıca combosunu almak mantıklımı sizce(bence p1s combo x1c düz halinden mantıklı

F/p olarak hangi filanenti önerirsiniz

F/P olarak hangi filanenti önerirsiniz.

Son düzenleme:
Açıkçası ekranla işin pek yok, ben neredeyse herşeyi kendi makinemde web arayüzü üzerinden yapıyorum. İstersen ekran olarak eski telefon ekranı da kullanılabiliyor.

Şu şekilde aratırsan birçok eski konu çıkar, onlardan merak ettiğin kısımları süzebilirsin:https://www.google.com/search?clien...s+p1s+reddit&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Ben Neptune 4 kullanıyorum, filament olarak da Porima. 200mm/sn'nin üzerine çıkmıyorum, bu şekilde gayet iyi. Daha yüksek hızlar için normal filament yerine hızlı baskıya özel, akıcılığı daha yüksek filamentlerin kullanılması daha iyi olabilir, hangi hız/ivme aralığına kadar klasik filament sorunsuz iş görüyor diye denemen gerek. Hız arttıkça genel olarak baskıda kalite düşer, reklam hızlarında zaten kullanamazsın 3D printerlerı.

Forumda K1 üzerine açılan konularda kullanıcıların tercih ettiği filamentler ne diye bakabilirsin. Aklımda kaldığı kadarıyla Microzey'in hızlı filamentinin klasik filamente göre daha kırılgan olduğu söyleniyordu. Porima'nın da var ama Hyper PLA kullanmıyorum, renk çeşitliliği de az sanırım.

Combo için: Renkleri tanımlanmamış dosyada senin renk bölgelerini tanımlaman gerek. Tek kafa olduğu için renkli baskıların normal baskıya göre daha yavaş olur, filament israfı da söz konusu.

Son düzenleme:

Çok teşekkürler başkanım.

Başkanım erkran oalrak kullanma dediğiniz mobil uygulamamı tam nasıl oluyor.

Ayrıntısını bilmiyorum, bendekinde makinenin bağlantı adresini girince arayüz çıkıyor, telefon, tablet, PC vs. farketmiyor kullanım için. Onda da benzer bir çözüm vardır. Görseldeki kablo şarj için sanırım. Kullanıcı kılavuzuna da göz atabilirsin bazı şeyler için.

Son düzenleme:
Bende x1c combo düşünüyorum ama fiyatı 70k civarı , ara ara 60k seviyelerine düşmüş. Sizce beklemeye değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…