X2 240 için GPU tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba hayırlı akşamlar ekran kartı alacağım fakat kararsızım hatta hangisi daha iyi bilmiyorum ilk önce bilgisayarın bilgilerine değinmek istiyorum.
-Gigabyte GA-M68MT-S2 anakart.
-AMD Athlon II X2 240 Processor 2.80 GHz.
-4 GB RAM.
-64 Bit.
-280 w
Bütçeme göre ve sistemime en güzel uyacak şekilde bir ekran kartı önermenizi istiyorum seçeneklerim.
-sapphire hd6870 ddr5 1 gb 256 bit amd radeon dx 11
-AMD R7 240 2 GB 128 Bit.
- R7 240 2 GB 128Bit.
-GTX 460 1GB 256 Bit.
Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Son düzenleme:
PSU'nuz kaç watt? İki kart arasındaki güç çekimi çok farklı aralarında 130 Watt'a yakın fark var. Eğer PSU'nuz yetiyorsa GTX 460 ve GTX 460 her ne kadar eski olsa da R7 240'dan daha güçlü bir kart.

PSU'nuz maalesef yetersiz GTX 460 için.

GTX 460 256bit için 160 watt işlemci için 65 watt gerekiyor. Diğer parçalarla çıtayı doldurmuş oluyoruz maalesef. R7 240 alternatif gözüküyor.
Darboğaz testi mi yapacaksınız? Bu İşlemci için RX 550 özür dilerim de hayvani güçte. Maalesef hatalı önerme.

PSU'nuz maalesef yetersiz GTX 460 için.

GTX 460 256bit için 160 watt işlemci için 65 watt gerekiyor. Diğer parçalarla çıtayı doldurmuş oluyoruz maalesef. R7 240 alternatif gözüküyor.

Darboğaz testi mi yapacaksınız? Bu İşlemci için RX 550 özür dilerim de hayvani güçte. Maalesef hatalı önerme.
sapphire hd6870 ddr5 1 gb 256 bit amd radeon dx 11 birde bu vardı bunu yazmayı unutmuşum o zaman buda olmaz dimi açmazmı yani

dediğiniz kart bu sisteme göre iş görürmü peki hocam oyun faln vs
R7 240 kartını eskiden kullandım tek yüksek FPS açtığı oyun Zula idi. İkimizin sistemi arasındaki tek fark sizin işlemci 240 benimki 250 idi Euro Truck Simulator 20-40 FPS arasını görebilirsiniz. O bilgisayarda oynayabildiğim oyunlar sadece bunlardı CS:GO'yu ne siz sorun ne ben cevaplayayım 40 FPS alsam yeter diye yalvarıyordum. Kart düşük TDP harcadığından performansı giriş seviye.

olduğu gibi çöpe atsam yeridir o zaman para harcamaya gerek yok :D
R7 240 kartını eskiden kullandım tek yüksek FPS açtığı oyun Zula idi. İkimizin sistemi arasındaki tek fark sizin işlemci 240 benimki 250 idi Euro Truck Simulator 20-40 FPS arasını görebilirsiniz. O bilgisayarda oynayabildiğim oyunlar sadece bunlardı CS:GO'yu ne siz sorun ne ben cevaplayayım 40 FPS alsam yeter diye yalvarıyordum. Kart düşük TDP harcadığından performansı giriş seviye.
500 lük 600 lük bir güç alsam ve söylediğin en iyi oradaki ekran kartını alsam açabilirmiyim hocam güncel oyunları

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı