X2 Dual Core sistemde mavi ekran hatası

Prmdk52

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bir işlemci taktım fakat açılırken ya da açıldığında mavi ekran hatası ya da bilgisayarda donma oluyor. Fakat RAM'lerden birini çıkarınca sorun düzeliyor.

Anakart: NF61s Micro AM2 SE.
İşlemci: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400+ 2.3 GHz.
RAM: 2+2 GB(toplam 4)800 MHz RAM DDR2.

Önceki işlemcim ise AMD semprom Processor 3400+ 1.8 GHz. Bu işlemci hiç sorun olmayıp RAM'lerin ikisini de kullanabiliyordum. İstediğim gibi sizce sorunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir işlemci taktım fakat açılırken ya da açıldığında mavi ekran hatası ya da bilgisayarda donma oluyor. Fakat RAM'lerden birini çıkarınca sorun düzeliyor.

Anakart: NF61s Micro AM2 SE.
İşlemci: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400+ 2.3 GHz.
RAM: 2+2 GB(toplam 4)800 MHz RAM DDR2.

Önceki işlemcim ise AMD semprom Processor 3400+ 1.8 GHz. Bu işlemci hiç sorun olmayıp RAM'lerin ikisini de kullanabiliyordum. İstediğim gibi sizce sorunun sebebi nedir?

Büyük bir ihtimalle sürücü sıkıntısı vardır temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.
Büyük bir ihtimalle sürücü sıkıntısı vardır temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.

Ya da Memtest yap nerede sıkıntı olduğunu görürsün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı